hits

OM MEG

Velkommen hit!

Jeg heter Marlen Nordby, går under stjernetegnet FISK og er født i 1987!
Jeg bor i Drøbak, perlen i oslofjorden, eller nissebyen om du vil - uansett byen er nydelig. Her bor jeg sammen med kjærsten min Christian, som stort sett går under navnet "Lykke". Vi har vært sammen siden 2001, da var vi 14 år og gikk i samme klasse på ungdomsskolen! Vi giftet oss i 2010 (les mer under kategorien "bryllup" -den kommer) og sammen har vi 3 barn!

Maya er min eldste og hun kom til verden i januar 2008, da jeg var 20 år. En turbulent fødsel som endte i hasterkeisersnitt (det kan du lese mer om under kategorien "svangerskap 1&2") Januar 2010 kom lillesøster Jenny, knappe 2 år etter Maya. Hun måtte også ut med haste KS etter mange timer, og en veldig dramatisk avslutning.

Mars 2013 kom vår lille blidfis Oscar Casillas! Navnet Casillas er spansk og uttales Kasijas ;-) Han er hele familiens lille mirakel og engel, både fordi han er den han er, men også fordi hele familien var så uendelig lettet da han kom, 3 uker før termin, veldig overraskende. Jeg hadde ekstrem svangerskapskvalme, også kalt hyperemesis hele svangerskapet og var mye innlagt på sykehuset. Disse tøffe månedene kan du også lese om under kategorien "svangerskap 3".

Alle vi 5 bor i et hvitt koselig hus som du kan se bilder av under diverse kategorier om "hus". Her prøver vi å få dagene til å rulle av gårde med litt galskap, litt idyll, oppdragelse, mye humor og høyt gir!
Her inne på bloggen min, som jeg forøvrig har drevet med i 6 år - kan du lese om mitt liv. Jeg prøver å være allsidig så den kanskje kan være hyggelig å lese for mange! Barn eller ei!

Navnet "Lykkemamma" er litt ironisk ment fordi jeg ikke mener at mammarollen skal være så himla lykkelig hele tiden. At det kan misforstås er helt klart, navnet kan nok til og med virke litt provoserende, men det får bare være ;-) Nå fikk dere en kjapp overfladisk innføring i mitt liv, det er ikke så "perfekt" som det fremstår på disse linjene her, bare les bloggen så får dere se :-)

 Er det noe dere lurer på så ikke nøl med å ta kontakt på mailen min; marlen.nordby@gmail.com 

Til sist! Tusen takk for at nettopp DU stikker innom, det setter jeg så stor pris på ♥

12 kommentarer

Så koselig blogg du har:)

Hej Marlen

Har du en privat mail adresse? Da vi gerne vil kontakte dig med henblik på samarbejde.

Mange hilsner

Rikke

Anonym: Hei :-) Du kan du kontakte meg på Marlen.nordby@online.no

Tak, vi har nu sendt dig en mail :)

Veldig koselig blogg :-) koselig med mange barn, selv har jeg fire barn i alderen 0-6 år :-) hektisk liv!

Hva jobber du som?

Hei! Har fulgt bloggen din i noen år nå, uten at vi egentlig har noe som helst til felles ( 25 år, null barn, ingen forpliktelser, jobber i bhg) synes jeg det er utrolig morsomt å følge deg. Husker ikke hvordan jeg kom over bloggen, men er fast følger både her og på snapchat. Jeg lurte på om du kunne skrive noe om hvorfor du valgte å la Maya begynne på skole et år før tiden? (om jeg husker rett) vet du har nevnt tidligere at du ikke ønsket å fortelle om det, men synes det er veldig spennende å høre om bakgrunnen til foreldres valg.

Skulle virkelig ønske jeg hadde samme gutsen som deg til å drive en fantastisk blogg :-)

Mette

Mette: Hei Mette :-) Tusen takk for så koselig tilbakemelding!

Maya begynte 1 år tidligere fordi hun både var intelektuelt og soialt klar. Hun hadde knekt lesekoden, og var veldig interessert i bokstaver og tall, men dette var ikke hovedårsaken til at vi ønsket det. Sosialt sett begynte hun å mistrives og kjede seg i barnehagen, og vi var sikre på at 1 helt år ekstra ville ta fra henne gnisten. Hun har alltid vært moden for alderen, og den avgjørelsen har vi aldri angret på :-) Det viktigste for oss var det sosiale, ikke bare kunnskap for det er det mange barn på 4-5 som kan.

Håper det var et okey svar?
Klem fra Marlen <3

Hvor kjøper jeg det runde speile

eva: Jeg kjøpte mitt på Mani i Moss :-)

Først vil jeg bare si at du har en kjempe fin og inspirerende blogg. I det siste har jeg hatt planer om å forandre en lang, trang og smal stue. Hver gang jeg søker på ord som dette kommer stua deres opp på bilder. Synes absolutt ikke den er verken smal eller trang men har gitt meg masse inspirasjon til å kanskje dele stuen i to og ha tv stue for seg. Jeg synes det virker så behagelig. Kan jeg spørre hvilken bredde stua deres har? Den med piano i?

Ingrid: Hei Ingrid! Så koselig at du har ramlet inn hit. Stuen min er ganske smal og lang syntes jeg selv, og det har tatt tid å møblere den. Hvor bred den er akkurat, det er jeg ikke sikker på men jeg kan måle for deg. Legger igjen en kommentar i løpet av dagen :-)

Skriv en ny kommentar