hits

SNAPS

Hei i kvelden <3 Dagen bare føyk av gårde i dag.. Sånn er det jo noen dager. Faktisk ganske mange om dagen, syntes jeg. Sikkert fordi det nærmer seg jul!

I dag startet vi dagen med morgenkaffe hos kjærsten til OC. Mammaen hans har begynt å jobbe igjen, så her gjelder det å snike til seg kvalitetstid når man kan! Kaffe kl 09 og litt leking med de små. Perfekt start på dagen'

Resten av dagen har vi vært hjemme. Jeg er skrall i kroppen om dagen, og bruker mye energi på å holde den gående. Noen dager så orker den bare ikke, og da må jeg bare høre etter å gjøre det beste ut at det. Så i dag har jeg faktisk sovet mens OC sov sin andre lur. Det skjer ikke ofte, men det var faktisk utrolig deilig!

Siden jeg fortsatt er trøtt - søvn avler søvn? så skal jeg faktisk hoppe i seng hvert øyeblikk. Bare en episode med Entourage og litt kveldsmat! Ville bare stikke innom å gi lyd fra meg, jeg blogger jo så mye om dagen så det føles rart å gå å legge seg uten å sagt hei til dere...! Hmm... Kanskje noe å ta opp med terapauten? Hehe ;-) Vi ses i morgen. Da er ønskelisten til OC ferdig og jeg tenke å legge den ut her, kanskje til inspirasjon for noen! God kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar