hits

UTEN NETT // MOBILBLOGG

Litt sent ute, men HEI! Jeg er uten nett i dag.. Utrolig irriterende siden jeg både skulle blogget rommet til OC, hvertfall deler av det - og noen av pakkekalendergavene som vil komme i løpet av desember på bloggen! For dere har vel ikke glemt at jeg kjører pakkekalender her inne? 1-24 blir det trukket en vinner hver dag! Pakkene er fiiiine!!

I dag har vi vært på farten store deler av dagen, og kom nettopp inn døren. OC har vært hos manuelterapaut i dag, og forrige gang hadde han kjempe fremgang rent motorisk så jeg er spent på dagene som kommer. Nå sover han mens jeg skal rydde over huset kjapt. 2 timer til jentene skal hentes og ettermiddagen starter, Jeg skal nok rekke å kose meg litt på den tiden. Ta en kaffekopp og pakke opp den nyeste julepynten som kom i posten i dag!! Bilder kommer :-)

2 av bildene ovenfor er tatt av Jen og 2 av meg, dere kan jo gjette hvilke ;-)

Kom innom i kveld! Da har Mr Fix kommet hjem fra jobb og jeg kan blogge rommet til BabyOC! Hei så lenge <3

4 kommentarer

Kan jeg spør hvorfor du gåt til manuelterapaut? Hva er forskjellen iforhold til fysioterapaut, har selv gått til det med min lillr pga hun var bla slakk i nakken osv pga trang plass i magen. Hun er jo bra i nakken nå men litt usikker hvordan hun ligger ann motorisk...

Håper nettet snart er tilbake :-)

Anonym: hei! OC gikk først til fysioterapeut og mitt inntrykk er at de henviser videre når de føler at det er større utfordringer en fysioterapauten kan fikse i løpet av et par runder. Sånn er det hvertfall på helsestasjonen her.. Men akkurat hva som er den store forskjellen det er jeg ikke helt sikker på! Men spør på helsestasjonen din! Hvis det er lenge siden sist hun ble "frisk meldt " så kan det jo være greit å bare ta en ekstra sjekk? OC først friskmeldt da han var 4 mnd og måtte få nye behandlinger da han ble 7 mnd.. Lykke til :-)

Skriv en ny kommentar