hits

NY STØVSUGER FRA ELECTROLUX MED MATCHENDE NEGLELAKK FRA OPI


For en liten stund tilbake så fikk jeg denne fine saken i posten! Ny oppladbar støvsuger fra Electrolux! De har et samarbeid sammen med neglelakkleverandøren OPI for å lage en litt mer eksklusiv utgave av støvsugeren! Er den ikke fin? Jeg kunne velge mellom tre forskjellige farger som du kan se her. Jeg var litt spent på hvor mye jeg kom til å bruke den, men etter en uke så merker jeg at det er mye lettere å bruke denne enn kost og feiebrett som jeg har pleid å bruke når f.eks OC har kastet brødskivebiter rundt seg. Dere kan jo tro det blir mye smuler med 3 barn ;-) Jeg har hørt litt forskjellig om støvsugeren, f.eks at den ikke suger godt etter tid men min erfaring (så langt) er at hvis den lades opp (noe som er veldig enkelt siden den står i) og man tømmer gjevnlig så er den kjempe god! Den suger opp alt det rare som havner på gulvet og benken vår ;-) At den er fin i designet er virkelig et pluss, jeg syntes den ble kjempe fin på kjøkkenet!

Om ikke det var nok med støvsugeren i seg selv, så fikk jeg også tilsendt den matchende neglelakken fra OPI! Jeg er så glad i mørkeblå (og lilla som i advent) om dagen så det var helt perfekt! Dere kan også vinne deres egne støvsuger fra electrolux med matchende neglelakk inne på facebooksiden til electrolux her. Meld dere på, kanskje dere vinner en støvsuger til jul :-)
// Sponset innlegg
 
Nå er lillebror i seng, men det spørs om han sover stort lenger enn i 15 minutter.. Han hoster mye, og våkner hver gang hostekulene kommer.  Ser for meg en lang natt ;-) Om et par timer så trekker jeg vinneren av dagens luke! Sleng dere med om dere ikke allerede har gjort det!! Vi ses!

4 kommentarer

Ha ha stilig... ;-) God bedring til lille gutten!

Vi har hatt vår utgave en stund nå (knæsj råååååsa, lykke!), og vi er kjempefornøyde! Det er ikke den jeg (les:mannen) tar helgerengjøringen med, men den er genial i dagliglivet, og ikke minst til trappene! Og den er jo så fin at den står til pynt, og siden den alltid er fulladet er den alltid klar til bruk. Og brukt - det blir den! Har jo mann og barn i hus... Digger julekalenderen din! Vi skal ikke stemme for påskekalender, 17.mai-kalender, pinse-kalender, sthans-kalender, olsok-kalender, skolestart-kalender, snart-høst-kalender da også vel? I'm all in! Takk iallefall for at du har den kuleste julekalenderen! 💛

AnnET: Ååå tusen takk!! Du er kul, jeg liker deg :-D Har du ikke vært til stedet på siden lenge nok til å vite at jeg har kvikklunsj kalender i påsken? Hehe! Klem til deg :-)

Hoho, den var kul. Jeg har samme støvsugeren (bare uten glitter) og den er jammen en lifesaver altså!! Elsker den!

God bedring til minstemann. Håper dere får sove godt, nattaklem!

Skriv en ny kommentar