hits

TROLLMOR MED FINESTE RINGENE

Hei dere! Godt nyttår :-) Her startet vi året som vi avsluttet det; sykdom. OC er astmatett og tufs. Nå har jeg faktisk slått meg til ro med en lang vinter.. Han er en sånn en, en som lett får luftveisinfeksjoner så da får jeg bare leve etter det akkurat nå. Sånn rent utseendemessig er det synd for meg, jeg går nemlig rundt å ser ut som et troll. Ikke så rart når man er våken store deler av nettene og bysser og bærer, eller "sover" i sittestiling i sofaen mange timer av gangen for å ikke vekke de andre. Men det er kjipt fordet. Når Christian kommer hjem fra jobb og er så kjekk, og jeg ser meg i speilet. Blek, flokete hestehale og de samme klærne som i går... DA blir jeg litt ekstra grinete. Nå tenker kanskje mange at det skal ikke så mye til å endre på det. Det er bare å ta en kjapp dusj, føne håret og kaste på litt mascara. Ja.. Det stemmer jo det. Men når man er så trøtt så prioriterer man å sitte stille å stirre ut i evigheten, uten en bevegelse eller lyd - når bebisen først sover for seg selv! Noen andre som kjenner seg igjen i disse settingene? 

Mens OC sov litt i vognen sin i dag så fant jeg pittelitt energi som jeg brukte på meg selv. Jeg lakket neglene, og fant frem ringene mine! Jeg pleier alltid å ha en farge på neglene, og jeg har ALLTID ringene og øredobber på. Vel, i desember har jeg ikke brukt noenting! Så i dag var det godt å se litt fresh ut, selv om resten av meg ser ut som et troll ;-)

De tre ringene på rekke og rad på fingeren helt til venstre er alle fra Lykke. Ned nederste er forlovelsesringen. Den fikk jeg 15 mars 2008. I midten er gifteringen som jeg fikk da vi giftet oss (i smug) 9 juni 2010. Mens den øverste fikk jeg da vi hadde vært sammen i 800, eller 1000 dager (jeg husker ikke helt, det er leeenge siden). De to andre midi ringene mine er fra Jewels and dreams. Det er vakre Teresa B som har laget, og de er så fine! Ta en titt innom nettbutikken hennes her, hvis du vil se mer vakre smykker ♥

M koppen fikk jeg i julegave. Tusen takk ♥ Nå er sovetiden til Jassjass over - trollmor må gå å være mamma, sykepleier og morroklump! Vi ses senere :)

3 kommentarer

Kjenner meg så alt for godt igjen i hva du skriver. Her er det ikke sykdom heldigvis. Men en baby med lakenskrekk. Føler meg skikkelig ugly. Med en baby klistret til kroppen stort sett hele døgnet. Mens mannen kommer freshliving hjem fra jobb og forteller om alt spennende som skjer :/ trøster meg med at det er for en peioide

Hei :) har lest bloggen din noen mnd nå, veldig fin blogg :) ville bare ønske lille gutten din masse god bedring! Og synes du virker sterk og positiv midt oppi alt! Masse lykke til videre :)

Akkurat det går jeg også å tenker på om dagen! Har en gutt på 5,5 mnd, frisk som en fisk.. Og likevel er jeg ikke i stand til å tenke på å freste meg opp ;) sminker meg hver dag, men håret blir bare i en stakkarslig topp. Og de fine ringene mine ligger bare trer til spesielle anledninger. Vurderer vippeextensions nå, for da sparer jeg litt tid og kan bruke den tiden på noe annet. Vi får se ;) det er lov i din situasjon å ikke tenke så mye på hvordan du ser ut, uten at du forfaller av den grunn :) god bedring til OC!

Skriv en ny kommentar