hits

BILDERAS // 09.01.14Wll here it is with flowers! Fin, eller hva? Passet bra med den knæsje pompomsen fra Søstrene Grene. De skal få henge til Jenny sitt barneselskap i morgen :-)


I går var jeg ute noen timer med de fine svigerinene mine. Vi slo ihjel noen timer hos lykkelig på haver. Vi skulle bare en liten tur for en titt, og en rask kopp kaffe - men vi ble sittende i flere timer. Verdens koseligste sted. Intim cafè og interiørbutikk i ett! Jeg falt heeelt for en nydelig lampe, som dere ser nedenfor. Herlighet den hadde vært perfekt i min stue. Elsksmelsk, den drømmer jeg om!

Andre ting dere ser på bildene er den nye fineste skapningen i klubben.. Nemlig vesken til Carine. Kan dere se den? Holylord, den er fin. Noe helt annet er "dagens lykkemamma". Hoho, flokete hår, sminke fra gårsdagen, blek og blå under øyene. Det har vært en vinter med lite søvn og mye sykdom, for å si det sånn.. Jaja! I februar reiser vi mest sansynlig til Estepona igjen, og der viser solen seg hakket mer enn her. Kanskje jeg kan få litt farge i ansiktet - det hadde vært godt. Casillas vil hvertfall ha bra utbytte av det. Det ser ut til at han har astma, og jeg tror det er kjempe bra for et opphold i det sure været vi har her i Norge. Mer om det senere. Både astma og Estepona.

Nå skal barna i seng og jeg videre på spinning! Det er ikke mindre enn 5 uker siden sist. Grøss og gru! Ha en fin kveld :-) 

13 kommentarer

Nydelig wall print! Hvor er det fra? :)

Hei! Jeg vant siste kalenderen du hadde om å vinne samsung galaxy tab 3 her på bloggen din... dette er nå over 2 uker siden, og har ikke hørt noe fra deg, verken mail eller fått noe i posten.. begynner å lure på om dette bare var tull for å skaffe deg flere lesere? I såfall syns jeg det er veldig dårlig gjort.. Og jeg syns også det er dårlig av deg at du ikke sender ut mail med en gang. Jeg har vunnet konkurranser hos andre bloggere tidligere, og da har jeg fått mail med en gang og hatt tingen jeg vant etter toppen en uke... Vet ikke om jeg skal ta kontakt med side2 eller samsung, men fint hvis jeg hører noe fra deg!

Mathilde: Du skal sende mail til henne...

-->Send meg en mail til marlen.nordby@online.no

Virker som hun har hatt en del denne vinteren med sykdom bla, Mathilde, går jo an og vise litt ydmykhet, takt og tone... Skal vel bare være glad du vant noe i det hele tatt.... Gribber er det verste jeg vet, og det sier jo hel del om deg om hvordan du skriver innlegget ditt....

Mathilde: Hei! Oi, nei, dette var ikke noe triks for å få lesere, det har jeg nemlig ikke fått ;-) Jeg trodde du skulle skulle sende meg mail da du kom hjem fra vinterferie? Jeg skrev hvertfall det til deg på mail. De andre premiene har ikke jeg liggende hjemme, men akkurat denne har jeg. Du som bor nærme kan hente den når som helst, eller så sender jeg i posten.

Ak: <3 Den satt jeg pris på <3

Usj... Går vel an å spørre på en ålreit måte eller?

Fine bilder du viser!! Bå må jeg snart komme meg til lykkelig på haver.. Ser så fint ut!

Mathilde!!! Du skal skamme deg! Stakk du innom bloggen hennes kun for å delta i konkurranse eller? I så fall er det dumt at ikke noen av de faste leserene vant den. Om du hadde fulgt med hadde du sett at hun har ligget på sykehuset og hatt en syk baby, OG hun har bedt om forståelse for det.

Enig med AK, gribb!!!

Om jeg hadde vært Lykkemamma hadde du ALDRI fått en sånn premie etter en sånn kommentar.

Word, carine!! Jeg blir regelrett provosert og flau av sånne folk, jeg! Du må iallfall ikke la deg berøre av sånt, Marlen❤️😊

Det var ak som skrev den siste der ikke aj😜hehe

Heisann! Jeg spørte deg selv i sist innlegg, men ikke noe respons og få! Ser her du har svart ei aen om dette. Jeg har også sendt mail angående premien jeg vant(luke 12) og har ikke hørt fra deg mail om at du hadde lest - eller fått noe sort får hentelapp i posten. Er det sendt eller er det en spessiell grunn? Håper på svar denne gangen :)

Beklager også på forhånd får å ta din tid om det bare er posten som er treg!

Karina: Hei Karina! Husker ikke sånn i farta hvilen premie du vant, men skal lete deg opp i mailen. Den har hopet seg opp etter julen. Beklager på forhånd, det kan godt være jeg som har surret :-)

Skriv en ny kommentar