hits

SURPRISE 30 ÅRSLAG // BILDERAS


Heii! Mitt lille fravær skyldes to veldig hektiske døgn, og frykten for å røpe en himla morsom hemmelighet! Jeg, med flere har nemlig planlagt 30 årslag for venninnen, her hjemme! Hun ante iiiingenting og ble virkelig overrasket! Det ble mye tårer og latter da hun ble møtt av 11 hylende jenter utenfor huset, i god tro om at hun skulle på en rolig middag med kjæresten. I stedet ble det høy partyfaktor, mye sprudlevann og ekstremt god mat. Alle tok med en tapasrett hver, på den måten ble det så mye forskjellig godt! Herlighet for en bra kveld! Jeg var i seng 04.30! Da var huset rent og faktisk ikke et tegn til at det kun få timer tidligere var dansing på bordene.. For ikke å snakke om Celine Dion - nachspeil med høylydt syning ... Lurer på hva naboene tenkte om det ;-)

Pynten er inspirert av fine Marie , hun tipset meg om hvor jeg kunne bestille ballonger (balloon company i Oslo) - og det satte virkelig prikken over ién. 

Fredag var det barnebursdag for Jenny (bilder kommer), så her har det gått slag i slag! Nå har barna vært borte i straks 1 døgn, og jeg kjenner spesielt på savnet etter bebisen min. Så lenge har jeg aldri vært borte fra han, men jeg vet at han har sovet godt og er blid som solen hos oldemoren sin. Jentene kommer hjem om et par timer, de har overnatttet hos bestefar og er i ekstase over det! Lykke sendte jeg på guttetur til Trysil, så denne helgen har hele familien vært spredt som vinden. Det skal bli godt å samle troppene igjen, og jeg starter med henting av han minste ♥ Ha en fin søndag fintfolk! Nyt solen om dere ser den, her skinner den som bare det!

PS. No need to mention " HAPPY BIRTHADY" eller så dere det ikke? ;-)

9 kommentarer

Hvor har du kjøpt den fine bannern med Happy birthday ?? Hi,hi...

Herlig!! Så koselig av dere å stelle i stand et slikt selskap. Kan tenke meg at det var LITT av et sjokk. Ble selv overasket med bursdag for et par år siden og jeg trodde hjertet skulle hoppe ut! Hehe..

Også SÅ herlig dere hadde pyntet! Flinke deg :)

Også hørtes det ut som den perfekte kvelden med celine dion avslutning! ;)

så gøy :D dere hadde pyntet kjempe fint !

Ahh, så gøy da!! :D og utrolig bra pynt

Så koselig gjort av dere! Å veldig stilig pynta =)

Superfint :) Håper det var en bra fest. klem <3

Hvor har du kjøpt serviettene?:-)

Vibeke: Litt usikker, jeg skal høre med hun som hadde de med ;-)

Silje: den er fra nettbutikken norddesign eller hviit ;-)

Skriv en ny kommentar