hits

DAGENS SNAPSHOTSBestevenninner + kusiner = sant, mikkesklubbhus, bebis som leker og rotete TV stue // verdens kjekkeste // selfie fra dagens tur i -10 // bloggplassen, akkurat nå. 

Det er ikke mye spennende å melde fra denne kanten i dag. I stedet for å ikke blogge så legger jeg heller ut litt snaps fra dagen.. Det er vel bedre enn ingenting? Håper det! Her er Maya og Lykke på turning, Jen har med seg Melina hjem fra barnehagen, OC surrer rundt på gulvet og jeg leter etter jakke til OC på nettet. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken.. Miniature, Levis eller Wheat.. Jeg snekrer sammen en collage og viser dere hvilke jeg tenker på. Kanskje dere har noen gode tips :-) Ses om litt!

10 kommentarer

Hei!

Jeg lurer påen ting anv vogna di. For jeg vurderer å gå over til mountain buggy selv etter fått tilbud på en i fargen lilla. Har nå en tfk, men er redd jeg vil angre. Er mb vinglete? Med en aktiv baby er jeg redd den kan velte når hun sover?!?

Miniature..!! Supergod jakke, like fin etter maaange vask :)

Heei! :-)

Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha :-)

Hva jobber mannen din med egentlig? :)

Katrine: Han er selvstendignæringsdrivende og koordinator i telenorbutikk :-)

Cathrine: Tror vi ender på den altså ;-) Sååå fin!!

Anonym: Hei! Jeg syntes ikke den er vinglete i det hele tatt, men det er jo en 3 hjuling. Man kan ikke legge hele vekten bak i vogna, for da tipper den. Utenom det er den super stødig og jeg er veldig fornøyd, selv med en baby som snurrer rundt og turner i vognen ;-)

Så utrulig fine dekkebrikker du hadde!! Kam jeg spørre hvor de er kjøpt? :-)

Jeg lurer og på et vognspørsmål: har en Emmaljunga mondial duo, lyst på en snop sportsvogn/trille i tillegg, sikler på MB, eller babyjogger city elite, men så kom jeg over Mountain Buggy Swift - den skal jo være litt mindre, har du sett denne? Hvordan er MB'en å ha med på reise og i bil osv? Enkel og legge sammen og plassmessig? :-) er det trangt med coksipose i? :-)

Hei hei! Det er første gangen jeg er innom bloggen din, men jeg kommer garantert tilbake! ;) Jeg falt pladask for bildene dine. <3 Slik ser et ekte hjem ut i mine øyne! Barn som koser seg og litt rot hører med! <3 Slikt er i ihvertfall standard her i hus :p

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Når blir gavene fra adventskalenderen sendt:)?

Skriv en ny kommentar