hits

SØSKENBARNAS DAG OG PYSJPARTY


Hei folkens! Takk for stor respons på likestillings innlegget nedenfor. Gøy med masse tilbakemeldinger, både dere som er enige, og interessant med dere som er uenige. 

I dag har har vi vært sammen med "gjengen". Og med gjengen mener jeg Christian sine søsken med partner og barn. De fine søskenbarna. Vi har vært ute å aket, og det er noe av det morsomste jeg vet! Etter et par timer i den bitende kulda så gikk vi inn å spiste pølser og drakk kakao. Det er dager som dette som skaper minner i hodene til de små.. Store og små som leker sammen. Forresten, et bilde av meg og to av småguttene fra dagen ligger på instagram @lykkemamma :-)

Nå sitter jeg i sofaen med mac i fanget, med den ene øyet på bloggen og det andre inn på TV stuen. Der sitter det fire 6-åringer. Her i hus er det nemlig pysjparty i kveld! Maya har invitert til overnatting, og alle skal sove over. Det går veldig bra, men jeg hadde glemt hvor mye drama og følelser det er hos jenter på 6 år ;-) Nå sitter de med hver sin godteskål og ser på film, mens de noen ganger avbryter filmen og diskuterer hvor kult det er med livet og sånn.. Mini-fjortiser! Hihi!

Jenny har flyktet ned i gaten til tante og onkel, mens OC sover allerede. Han spiste middag med jentene og ble helt utslitt over alle de store følelsene og ordene som fløy over bordet ;-) Nå skal macen legges vekk og jeg skal sette meg sammen med jentene og kose meg med en kopp kakao til.. Den tredje i dag faktisk! Ønsker dere en FIN lørdag, takk for at dere er innom! ♥-klem fra meg

PS. Det kan se ut som at de gamle innleggene mine ikke kommer over til denne nye. Den gamle slettes snart, og derfor lurer jeg på om dere vil at jeg skal reposte noen av de viktiste innleggene, eller innleggene som betyr mest for meg / fått mest oppmerksomhet? Jeg ser jo på statistikken at jeg stadig får nye lesere :-) Trykk på "liker" nedenfor hvis det er ønskelig så skal jeg stupe ned i det gamle arkivet og blogge dobbelt noen dager ;-)

Én kommentar

Jeg elsker å lese om fødselshistorier:) har du fra jentene dine? Dere er så flinke til å finne på ting sammen!! Inspirerende:) skal dere ha ny bil forresten? Leste det i feige innlegg, som jeg forresten er ganske enig i det meste ;)

Skriv en ny kommentar