hits

SYKDOM OG ORIGAMI


Sykdom I går var det mildt sagt mye løping frem og tilbake.. Både OC og Jenny ble syke natt til i går. Heldigvis kunne Christian være hjemme noen timer på dagen, og da gikk det lit lettere. I dag er OC frisk, men han holder seg inne en dag til. Det skal jo gå 48 t etter forrige oppkast før man går tilbake til barnehage/skole, for ikke å spre smitte. Dette er viktig saker, hvis ikke smittes det jo i et kjør. Jenny er tufs, men heldgvis mye bedre. Selv er jeg (og de andre) frisk som en fisk (bank i bordet) Denne omgangssyken biter ikke på de litt større (bank i bordet igjen). Og det må jeg innrømme at jeg jubler for. Jeg har stooore problemer med oppkast og kvalme etter et svangerskap med oppkast 20 ganger hver dag, i 8 mnd. No kiddin?

Nå sover OC sin første lur for dagen, Jenny ser på Pippi og jeg blogger litt. Snart skal jeg tilbake til Maya sin julegave - nemlig origami! Hun fikk et sett fra #sprell fra venninnen sin, med de søteste papirene. Man kan lage forskjellige små esker. Dette er litt det samme som puslespill! Jeg ser på puslespill som terapi, da går jeg inn i min egen boble og roer helt ned. Den samme effekten fikk jeg med dette! Jeg skal ikke brette alle altså, Maya skal få prøve seg hun også ;-) Hun elsker sånt like mye som mammaen sin. 

De små eskene tenkte jeg å bruke til det nye "storjente" rommet hennes (til å ha hviskelær, o.l), som blir bursdagsgave. Hun fyller 6 på fredag og tanken er at hun skal få litt nytt på rommet! Dere skal få bli med på endringene ;-) Nå gjelder det bare å holde seg frisk så jeg kommer meg til IKEA på torsdag. Ikke minst ORKER å gjøre om på rommet hennes, det må gjøres på kvelden før bursdagen siden det er en overraskelse. Så dere som kjenner henne, ikke røp noe ;-) Og dere, har dere noen tips til hva en 1 klassing MÅ ha på rommet sitt, så rop ut!

Jeg legger ut en inspirasjonscollage om litt! Nå; tilbake til brettingen mens huset er rolig.. Spent hvor lenge det vil vare! Og dere.. Jeg tar meg FRI fra husmorsrollen og drar til Oslo på Vixen blogawards i kveld! Jeg tar med kamera, men vil dere se litt mer "live" i kveld, så titt innom instagrammen min @ lykkemamma :)

4 kommentarer

Så fint papir! :-) God bedring til minste jenta di. Spysyken herjer over hele landet i disse dager. Vi har ennå ikke fått den (bank bank) ;-) Har Maya begynt ett år tidligere på skolen? Her jeg bor begynner de ikke på skolen før det året de blir 6. :-)

Susanne: Tusen takk, krysser fingrene for at dere slipper :-) Ja, hun har begynt 1 år tidligere!

Hei

Begynte Maya på skolen ett år tidligere? Vi søkte også med datteren vår men fikk dessverre avslag. Svært uproffesjonell utredning.

Mamma til 3: Hei :-) Ja, hun begynte 1 år tidligere. Så synd at det var dårlig :-( Det er visst forskjellig fra kommune til kommune.

Skriv en ny kommentar