hits

BURSDAGBURDAGBURSDAG // 6 ÅRINGEndeliiiig - Maya 6 år!! Denne dagen har hun telt ned til siden i sommer! For en stor dag dette har vært for min lille fine skatt. Tenk, hele 6 år siden jeg fikk den største gaven i mitt liv. Å bli mamma.. Mamma til verdens klokeste, morsomste, mest omsorgsfulle og herlige frøken. Verdens mest lojale, tålmodige og varme storsøster. Vi elsker deg!

I gave fikk Maya noe hun har ønsket seg lenge. Nemlig skrivepult, og litt nyere utgave av jenterommet. Jeg tror hun ble kjempe begeistret! Jenny og Maya bor fortsatt på samme rom, derfor har også Jenny svevd rundt på en liten sky i dag.. "Rommet hennes ble jo også nytt" ;-) Jeg har lagt ut litt bilder fra rommet på instagram i går og i dag - fra den nymalte SORTE veggen. I morgen eller søndag så kommer et aldri så lite bilderas. 

Ønsker dere alle en fin fredagskveld. Jeg skulle egentlig vært på mammakveld med klassen til Maya, men jeg måtte avstå. Jeg er utslitt etter uker med sykdom hos OC, og denne uken toppet det seg da både han og Jenny har vært dårlige på likt. Det er ingen vits å holde det skjult; DET ER SÅÅ SLITSOMT MED TO SYKE PÅ LIKT! Nå virker det som de begge er på bedringens vei og kanskje nettene blir fylt med søvn igjen. Let´s hope :-) VI ses i morgen, fintfolk!

15 kommentarer

Gratulerer med 6 åringen!!

Begynner hun på skolen til høsten?

Har ei snuppe her som fyller 6 i desember,blir yngst i klassen.

Gratulerer:)

Begynte hun et år tidligere på skolen?

Gratulerer med dagen i hus! Kan tenke meg det ble stor stas ja. Av de små glimtene jeg har sett av rommet hennes, tror jeg det har blitt veldig bra! Gleder meg til bilderas. ;)

Men før den tid, så får du hente deg inn igjen etter en sykdomsperiode med lite søvn. Det er viktig. :)

God helg!

Kan du legge ut flere bilder av rommet hennes???

Jepp! kommer i morgen ;-)

Hvorfor gidder du ikke å svare på alle spm som stilles? Skjønner hvis du får hundre spm men her var det vel kun fire

"gidder" er ikke riktig formulering. Jeg leser kommentarene på farta, og noen ganger har jeg tid til å svare tilbake. andre ganger ikke. tanken er å svare senere men det er fort det går i glemmeboken! Dessuten hender det noen ganger at jeg ikke vil svare! Noe spes du lurte på, Addi?

Begynte jo på skola ifjor, må vel være 7år nå da eller..?

Hun begynte et år tidligere :-)

Kan jeg få spørre om hvorfor hun begynte tidligere?

Hei :-) Jeg har valgt å ikke blogge dette, så dette er egentlig et off topic på bloggen, av respekt for Maya og hennes liv. Håper på forståelse :-)

Det er helt greit,var bare nysgjerrig:)Aldri hørt om noen som har begynt tidligere før.

Har ei frøken som begynner på skolen til høsten og hun fyller ikke 6 før i desember så hun blir yngst i klassen sin,spent på hvordan det går.

Det går nok fint' Maya er yngst og det har gått superbra! :-)

Så bra!!

Ja jeg håper virkelig det går bra,alle vennene begynner på en annen skole så jeg håper hun finner seg nye venner fort.

Går Maya på SFO?

Det gjør hun nok :-) Ja, Maya er på sfo. Hun har fullplass!

Skriv en ny kommentar