hits

MORNING BLISS -


NOT! Jeg er SÅ trøtt og sliten om dagen at jeg ikke fatter hva som skjer! Det er nok bare det faktum at jeg har tre barn, det er mørketid, mye sykdom og styr på nettene og et sosialt liv som kanskje burde dempes et hakk eller to. Jeg pleier jo å takle dette svært bra, men nå kommer påstanden "det er slitsomt med barn" løpende etter meg, hakk i hel.. Fuck! Vel, det er bare en ting å gjøre! Drikke en kopp med kaffe til, brette opp armene og sette igang med dagens gjøremål! Det er bursdagshelg for Maya og det er veldig veldig koselig. Jeg har vært lur og delt opp bursdagene på best mulig måte. Min familie på middag i ettermiddag - da blir vi ikke sååå mange som når vi er begge sider sammen. Barnebursdag i morgen formiddag (vasker i dag, og da trengs ikke det i morgen før barna kommer) og når barnebursdagen er over så flykter vi til svigerfar for søndagmiddag og feiring med svigerfamilien hos han. God idé! 

Vel, nå er det over og ut fra OC og meg! Christian har tatt med jentene til korketrekkeren for aking i Oslo - vi skulle ha vært med men siden OC er astmatett om dagen blir vi hjemme å gjør følgende: 

  • Rydder hus
  • Vasker gulv og bad
  •  Dekker bord
  • Lage kake 

 Likestilling sa du? Anyways, vi ses senere!

4 kommentarer

Hehe.. Ikke morsmom at du er så trøtt og sliten om dagen, men du skriver så morsomt ! :-)

Mitt nyttårsforsett er å si mer nei...... Altså på det sosiale eller å ta på seg ekstra oppgaver på jobben, kanskje du burde ha det samme forsettet? ;)

Hei ! :) Du som er mammablogger - hva er dine meninger om dette:

http://marlenenilsen.blogg.no/1390661970_mammabloggerne_er_de_.html

Deler du for mye på internet ? :)

jepp, så absolutt! det er faktisk et av mine ;-)

Skriv en ny kommentar