hits

FRA LITEN TIL STORT JENTEROM // FØR OG ETTER BILDER

FØR: Lyseblå vegg, mye rosa, uglewallstickers og mye nips.
ETTER:Svart vegg (ikke krittmaling da sengene ville vært fulle av kritt til en hver tid. Kanskje det oppgraderes etterhvert), "micke" pult fra IKEA med plass til to, stoler fra IKEA, ABC wallstickers fra DENNE fantastiske nettbutikken i Danmark (stickersdeluxe.dk, soon to be "No2017.dk") med fantastisk personlig service og RASK levering ,jeg hadde varene dagen etter. Hyller / hus fra samme nettbutikken HER, og det samme med den fine rosa posteren. Pompoms fra søstrene Grene, sengetepper fra anouska, uglelampe og lysslynge fra kremmerhuset.

Hva syntes dere? Maya ble kjempe fornøyd, spesielt med wallstickersen siden hun er midt i bokstavprogrammet på skolen! Hot tips til alle med barn på småskolen, eller førskolen!


Nå ventes besøk av en fin en - stikk innom instagram utover dagen om dere er nysgjerrige på hvem det er ;-) @ lykkemamma. Vi skal snakke om et nytt prosjekt her på bloggen som jeg har stor tro på kommer til å slå an! Jeg kommer tilbake med mer informasjon når ting er litt mer på plass. Håper at det er innen en uke! Vi ses senere med bilder fra gårsdagens Mayse-bursdag!

16 kommentarer

Så utrolig fint rommet ble og jeg falt pladask for den "hushyllen" med kaninen i. Nydelig! :D

Hei. Flott rom med mange fine detaljer. Du virker som en superMom! Jeg tenker på barn nr 3 (har en 1,5 og en 3,5-åring), du inspirerer meg til å tro at det kan gå, selv hvor slitsomt det er innimellom :)

Er størstejenta di 6 nå? Begynte hun "for tidlig" på skolen?

så utrolig søt det ble :) vi har akkurat flyttet andrea i eget rom så jeg fikk litt inspo fra rommet før :) ha en fin dag videre :)

Så koselig! Ha en fin dag du også :-)

anbefales med tre, det er slitsomt men veldig verdt det :-) Maya begynte 1 år tidligere :-)

Hei. Så fint rommet ble :-) litt tøffere, men likevel jentete :-D

Jeg lurer på hvor du har kjøpt de fine bokstavene du har brukt til jentenes navn.

Koselig blogg du har :-)

Hei ;-) Takk for det! De har jeg hatt lenge, fra den tid jeg hadde nettbutikk. Husker dessverre ikke hvor de er fra.. kanskje Google det?

Så fint rom :-) lurte på hvor du har kjøpt sengene hen? Driver å innreder rom til jenta mi i disse dager selv.

Hei :-) Den store er fra skeidar, den er 4 år gammel. Mens juniorsengen er kjøpt på finn men er en vanlig juniorseng som er malt hvit fra ikea ;-) Lykke til med innredning, det er jo så gøy!

Hei, hvor er det kvite å svarte tingen som ligger på pulten kjøpt?

Anonym: IKEA ;-) Til 8 kr!

Hei, jeg lurer på hvor den lille pulten er kjøpt, ønsker meg en til jul :-) ;-)

Dyveke: Hei! Husker ikke hvor, tror det var sofiesvilla.no :-) Men merket et kids consept, Google det så kommer det opp ;-)

Hei, jeg lurer på hvor den lille pulten er kjøpt :-)

Hei, jeg lurer på hvor den hvite pulten med speil er kjøpt? :-)

Skriv en ny kommentar