hits

TITTEII FRA OSCAR CASILLAS

Hei dere! Lenge siden sist! Faktisk så var jeg kun 6 mnd da jeg skrev til dere forrige gang om rutinene mine, det kan dere lese her. Nå er jeg 10 mnd, og masse masse har skjedd siden sist. Siden det er så mye så tenkte jeg å sette opp i forskjellige kategorier, på den måten holder jeg orden på hva som er skrevet og ikke. Men først må jeg fortelle om er tennene mine. Det er en ganske morsom historie syntes jeg, om mamma som skrek "ulv ulv". Dere husker kanskje at hun ropte ut til gud og hvermann om den lille hvite prikken hun så i munnen min da jeg var 8 uker gammel? Den lille bulken hun trodde var en tann? Vel, den tannen har kommet opp! 8 M Å N E D E R senere...! Siden hun ropte så høyt og både blogget, facebooket (skulle trodd hun hadde lært hvor kjedelig folk syntes det er å lese om sånt på facebook) og instagrammet den lille hvite prikken som liksom var en TANN, syntes hun det var passe flaut at jeg fikk min faktiske første tann i en alder av 9 måneder. Gøy for meg, flaut for mamma! 

MOTORISK: Da jeg var pittepitteliten, kun noen få dager gammel så hvisket mamma i øret mitt mens vi fortsatt var på sykehuset at jeg ikke måtte bli stor fort. Siden jeg elsker mammaen min har jeg passet på å holde dette ønsket. Derfor har jeg tatt ting raasende med ro når det gjelder kryping og krabbing og sånn.. Jeg har DIGGET pupp, og jeg har DIGGET å ligge på gulvet mens alle de morsomme menneskene rundt meg har showet. Jeg har passet på å ikke bli for stor fort. Pappa og mamma var vant til storesøstrene mine som krabbet da de var 6 og 7 måneder, derfor ble de passe sjokket da jeg ikke gadd det - i det hele tatt. Nå kryper jeg raskt rundt, men krabbe det gidder jeg ikke enda, det går for sakte. Jeg setter meg opp på knærne og klarer å stå inntil bord og stoler. Man skulle tro at dette ville bli befriende for meg, og endelig klare å bevege meg rundt - men sannheten er at det er ganske slitsomt faktisk. Jeg har to storesøstre som er så fryktelig redd for at jeg skal "skade" meg, så hver gang jeg endelig "når toppen" og klarer å reise meg opp så legger de meg pent på ryggen igjen. Akkurat som en nyfødt baby. Jeg hører at mamma og pappa roper at "OC må få lov til å bevege seg og lære ting selv", men da gjør de det bare i smug. Tenk hvordan det skal bli når jeg begynner å gå?! Uansett, nok om det og over til soving..

SOVERUTINER: Jeg har nettopp oppdaget et nytt triks jeg tenkte å dele til alle dere andre stakkars barn som ikke får pupp på natten. Dette har jeg fundert lenge på og endelig har jeg en løsning som funker! Folkens, REIS DERE OPP I SENGEN PÅ NATTEN OG LAT SOM AT DERE IKKE KOMMER DERE NED PÅ EGENHÅND! Mamma tror ikke at jeg klarer å sette meg ned selv, så når jeg roper og hun kommer inn på rommet og ser meg stå med dådyrøyne og smilehull, helt alene i sengen, ja da syntes hun jeg er så søt (og litt engstelig for at jeg er lysvåken og ikke sovner igjen) at hun gir meg pupp! Hurra! På dagtid så sover jeg noen ganger 1 lur på 3 timer, og andre ganger 2 lurer. Det kommer an på når jeg våkner om morningen.. Jeg har fortsatt ingen faste rutiner på dagen og det er veldig deilig. Mamma legger meg når jeg begynner å "henge i bena" hennes og mase. Hva enn hun mener med det..

TRIKS: Jeg må ikke glemme å fortelle dere om triksene mine! Nå kan jeg faktisk flere skikkelig bra! Det første trikset jeg lærte var "HVOR STOR ER OC - SÅÅÅ STOR" også strekker jeg armene i været. Dere skal se stemningen rundt bordet ved middag når alle sammen er helt gale, og roper om hverandre "hvor stooor er Casillas.... SÅÅÅÅ stooooor" og alle løfter armene i været og klapper som noen apekatter. Første gangen jeg gjorde trikset så holdt hele huset på å falle sammen. Maya og Jenny danset seiersdansen og hyylte, pappa oppførte seg som om han nettopp hadde vunnet 10 millioner, mens mamma gråt. Hadde jeg visst det betydde så mye hadde jeg gjort det mye tidligere.. Men til gjengjeld har jeg virkelig skrudd på sjarmen når det gjelder triks. Nå klapper jeg, vinker, sier "hadet" (det er hvertfall det pappa og mamma tror jeg at jeg sier) og smiler på komando. Det er veldig gøy, for alle i familien blir som gorillaer, mens de hyler og skriker hver gang! Jeg lurer på hvor lenge jeg kan holde det gående... 

SYKDOM: Over til noe litt mindre hyggelig, nemlig at jeg er en del syk. Jeg var faktisk på sykehuset i nesten 1 uke i november, og 1 uke i jul. Det gikk fint fordi jeg hadde mammaen min der hele tiden, også var det så hyggelige damer som koste masse med meg. Det som ikke var så hyggelig var alle de fæle stikkene og medisinene. Nå har jeg blitt vant til medisinene da, jeg tar de hver morgen og kveld. Det er ikke så ille fordi vi leker masse med maskinen så jeg føler at vi er blitt "venner". Nå har jeg ikke vært syk på 2 uker og det er kjempe bra. Mamma sier at det er fordi vi får riktig medisin som holder astmaen i "sjakk". Jeg forstår ikke så mye av det, men jeg syntes det er deilig å puste vanlig. Når jeg er tett så blir jeg så veldig sliten og redd.. Det blir mamma og pappa også, de er ikke vant til astma. Om noen uker så reiser jeg til Spania sammen med mamma, tante og fetter. Det skal bli deilig. Jeg har hørt at det er godt å puste der, mye bedre enn her når det er så kaldt.  Siden sist vi snakket så har jeg hatt 3 ørebetennelser, 2 lungebetennelser og 2 runder med influensa, og jeg surkler i brystet hele tiden. Det er ganske mye, sier legen. Jeg håper jeg er friskere fremover, og at det værste er over. Jeg tror det ♥

MAT: Dere husker kanskje at jeg var litt sær i matveien da jeg ikke fikk like mye pupp lengere? Der har jeg blitt mye bedre, og nå elsker jeg grøt. Men middagsmat er jeg ikke så veldig glad i.. Jeg prøver litt forskjellig hver dag, men det er ikke alt som er like godt. I går fikk jeg mammas hjemmelagde søtpotet og gulrot, og da brakk jeg meg.. Jeg så at mamma ble litt skuffa siden dette visstnok er så sunt og bra for meg, så jeg skal prøve litt til. Mine favoritter er: frukt, smoothies, banan, brødskive med leverpostei, grøt og spagetti. Jeg tror ikke jeg skiller meg så voldsomt ut blant andre bebiser i matveien akkurat.. 

PERSONLIGHET: Der har jeg nok ikke forandret meg så mye siden sist. Jeg liker ALLE. Med mindre de klipper seg, da forandrer de seg og jeg blir redd. Jeg ELSKER oldemoren og tanten min. Jeg ELSKER storesøstrene mine. Og jeg ELSKER morsomme ting, da ler jeg lenge. Jeg ler også en del av meg selv, jeg er en veldig festlig type! Jeg ELSKER jeg at mamma bærer meg. Det har hun gjort mye da jeg var syk, så hvorfor ikke fortsette med det? Jeg smiler veldig mye, og jeg er liker å være med på ting. Mamma sier jeg er rolig og tålmodig, jeg sier; har jeg noe valg? Jeg tror ikke jeg er så rolig fordi det alltid skjer så mye rundt meg så jeg rekker aldri å bli "villbass" på egenhånd. Når det gjelder tålmodighet så er det noe jeg må være. Det har vist seg at det ikke hjelper å sutre så mye. Mamma hjelper storesøstrene mine uansett hvor mye jeg kjeder meg og vil hun skal bære meg.. Hvis det skjer så pleier jeg å rope på pappa. Vi er på lag, og vi er bestekompiser. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Jeg tror pappa er veldig glad for at jeg ble medlem i dette crewet! 

Sånn, det var det jeg rakk. Nå må jeg avslutte. Jeg trenger en ny bleie og mamma trenger virkelig en dusj før vi skal ut. Jeg skal besøke en ny kompis! Kompis H! Det gleder meg til. Mammaen hans er visst en gammel venninne av mammaen min. VINN VINN siatuasjon, da kan de sitte å skravle om gamledager mens vi river i ledninger eller no. Vi ses snart igjen!
Hilsen Oscar Casillas 

PS. Mamma spør om dere kan like og dele dette innlegget rett nedefor, hvis dere syntes det er gøy med oppdateringene mine. Ha en fin dag a!

21 kommentarer

Haha, for et herlig innlegg, Marlen! :D Love it!

Blir stas for OC når både han og klassekameratene hans om 10 år kan bla seg tilbake og lese om hvor glad han var i pupp ;)

Ja, det blir stas! Tenker han blir en selvsikker type som ler med av det ;-)

Så skjønn han er! Herlig lesning :) Har selv en liten tass på straks 10mnd, som også bruker "stå i senga" trikset, men her er ingen pupp å få, så det blir noen runder med opp og ned istedet ;)

Morsomt når du skriver som om det er han som sier det:) Så søtt:) Fortsett med det OC ;)

du skriv berre så utruligt bra:)e ikkje ofte eg ler når eg les blogger men da gjer eg me din:)skjønne barn du har:)

Fantastisk innlegg!!

For et flott innlegg:-) har fulgt deg siden du var gravid, på instagram også. Jeg har barn på 4,5 og 1 år.

Tiril, den der var litt indirekte krass. Jeg tror nok OC blir veldig glad og stolt, når han ser mammaen hans har gitt han den beste forutsetningen for god helse. Tenk hvor mye dårlig han kunne vært UTEN puppen. Dette er det mest naturlige i hele verden, skjerp deg.

Takk for den, Melissa :-)

Hahah, Så herlig innlegg! :) Du skriver kjempebra!

Tusen tusen takk for det! Det setter jeg såå stor pris på ? :-)

Hehe så bra at du liker! jeg skal melde det videre til OC ;-)

Hehe så bra du liker, og godt å høres at du er sterk! I natt blir det andre boller her i hus også ;')

For ett hærlig innlegg;)

Så koselig at du liker Julie ? :-)

Haha fantastisk!!!:)

ahh, slike innlegg er så koselige! Sitter her med et smil om munnen, fortsett med dette:-)

Så koselig å høre :-)

Skriv en ny kommentar