hits

RØRT TIL TÅRER

Jeg er helt overveldet av følelser etter innlegget mitt i går. Tusen hjertlig takk for hvert et ord dere har sendt meg. Både her på bloggen, instagram, mail og facebook. Dette har virkelig gitt meg styrke. I går kveld ble jeg til og med intervjuet av side2 og saken ligger på topp på side2 og nettavisen. Tenk det? Kanskje det er mennesker der ute som kan lære av min historie, eller bare føle et slags felleskap i fødselsskader? Det er sånn det føles for meg når jeg leser om dere andre som også har tøffe skader etter fødsel. Eller nerveskader med samme utfordringer men pga andre ting. Det er ensomt å gå med dette alene! Jeg setter også stor pris på alle har delt dette videre. Tusen takk ♥

Mens jeg sitter å ser på de fine barna mine som leker så fint på gulvet, og leser alle kommentarene jeg har fått siden i går kveld så vet jeg at dette blir en fin dag! Solen skinner, OC er frisk, jentene er blide og glad for å dra i barnehagen og på skolen, vi skal på 1 årskontroll - og i kveld setter vi faktisk kursen mot Estepona i Spania. Jeg har jo snakket om å dra til varmere strøk noen uker, og jeg tror OC vil få så mye glede av sol og sommer. Jeg er ovebevist om at astmaen blir så mye bedre der. Om det stemmer gjenstår å se, men vi drar hvertfall nå som han er frisk nok til å fly.. Vi reiser sammen med den ene svigerinnen min, og fetteren til Casillas som er noen uker yngre. 

Hvordan reise med fødselsskaden? Vel, det kreves litt planlegging, men samtidig må jeg prøve å ta det litt som det kommer. Prøve å sitte mest mulig. Ikke bruke opp unødvendige krefter på å stå i kø. Spise forsikitg. Gå på toalettet før jeg drar. Pakke nødvendigheter hvis uhell skulle skjedd, og ta medisiner før jeg drar så smertene dempes litt, osv.  Jeg nekter å la dette komme i veien for å kunne gi Casillas en deilig uke i varmen. I tilleg vil varmen være godt for meg også. Når det er kaldt så blir alt mye vondere.. 

Anyways, bloggen blir med og jeg håper dere gjør det også :) Vi ses litt senere!

5 kommentarer

Er utrolig imponert over stå-på viljen og åpenheten din:)

Håper dere får en fantastisk tur!

Klem <3

Jeg er så glad i bloggen din, jeg føler nesten at jeg kjenner deg - hvor rart det enn høres ut.

Kos dere masse i varmen, det unner jeg dere!

<3

Simona humberset

Simona humberset

God tur!! Herlig med varmere temperaturer!! Håpe reisen går fint å oppholdet likeså!! :) er deg vel unt 😊

stolt av deg jenta mi.....

God tur!! Dette er dere vel unnet. Håper dere nyter godt av oppholdet alle fire.

:)

Skriv en ny kommentar