hits

ASTMA I VARMEN

Hei dere! Siste dagen her, og jeg kjenner at vi ikke er helt klare for å reise fra 20 varmegrader. Det var en leser som spurte om formen til OC her nede, og hvordan det er med astmaen hans. Jeg var veldig spent fordi jeg har erfaring fra mine egne søsken at sydenvarme er godt for astmatikere. Det kommer jo an på hva slags type astma man har, om det er kulde astma eller infeksjonsutløsende astma. Når det gjelder OC sin astma så vet vi ikke enda, han er så liten og har kun vært gjennom en vinter, men det jeg VET er at han har blitt kjempe tett og plager ved hver minste forkjølelse og det har utviklet seg til lungebetennelse hver gang.. Han har ikke hatt imunforsvar i det hele tatt.

Her nede har han vært super forkjølet, virkelig grønt (tilgi meg for detaljene) snørr og øyekatar, men ikke hatt feber eller vært astmatett, utover det som er vanlig. Jeg er overbevist om at varmen har holdt astmaen i sjakk. Og i skrivende stund tar han en cowboystrekk på stranden mens mammaen hans drikker kaffe og blogger ;-)

I morgen kommer vi hjem, og da kan jeg legge ut alle de fine bildene jeg har tatt med ordentlig kamera. Bilder av leiligheten kan jeg også vise, hvis dere vil :-) Enn så lenge, ha en fin dag. Vi koser oss i solen <3

Én kommentar

Hehe, så herlig med en pause i sanden :) det så veldig godt ut med en tur til varmen! Har så lyst jeg også, men med en liten gutt i magen og ei veldig aktiv jente blir jeg sliten bare jeg tenker på det ;) men med tanke på senere turer, hvordan gjør du det med transport der nede? Jeg er så bekymret for å ikke finne f.eks taxi med barneseter eller leiebil med ok seter :)

Skriv en ny kommentar