hits

SNAPSHOTS // ESTEPONABack in D-town! Også kalt Drøbak. Her er været grått og surt, men heldigvis ble jeg møtt av verdens største solstråler av en familie da vi kom hjem i går kveld. Huset var så ryddig og fint, jentene hadde fortsatt langt hår (husker så godt da jeg var på ferie med pappa alene i 3 uker. Hadde hår til ryggen da jeg dro, kom hjem med hår til like over ørene. Mamma gråt av forferdelse, og historien bak at jeg ble så kort er fortsatt splittet.. Min historie er som følger; Marlen - "pappa, jeg vil klippe meg." Pappa : "Kult, jenta mi. Hvor kort da?"  Marlen : "HIT" - mens jeg peker på ørene. Og vips så ble det så kort! Så det er ikke rart jeg kjente en lettelse da jeg så de lange krøllene til jentene mine fortsatt hang pent, men litt bustete på. Nå bør det sies at Christian kanskje ikke er fullt så impulsiv som min far.. Og hans datter. Kremt..

Uansett. Det var så godt å klemme på barna mine og kjærsten igjen. I tillegg så fikk jeg verdens søteste gaver, siden jeg ikke var hjemme på selve bursdagen. Jeg så lettelsen i øyene på Maya da hun endelig fikk overlevere gaven. Jeg tror de begge jenten syntes det var helt på kanten at jeg ikke var hjemme på selve dagen ;-)

Nå sover OC, endelig. Det har vært en lang natt med mye hoste. Han har vært så fin der nede, men ble litt syk den siste dagen og da blir det ikke noe bedre av å fly. Jeg satser på at dette går fort over og at han har et bedre imunforsvar nå, enn tidligere i år! Å være i sol og varme gjorde han uten tvil godt! Nå skal jeg benytte anledningen til å pakke ut, men jeg kommer innom i kveld med bilder av leiligheten i Estepona, som vi er så heldig at har blitt vårt familiested. Vi har brukt uken på å innrede, og det har vært utrolig gøy! - og litt slitsomt med to små fettere ;-) Mer om det senere. Hadet så lenge! 

6 kommentarer

Lyst til å skrive pakkeliste for sydentur med 1 åring? :)

Ane: Jaaa, det kan jeg gjøre :-) Kommer et eget reiseinnlegg. Satser på at det kommer i morgen :-)

Utrolig fine bilder :) Den maten så jo bare himmelsk ut ! Kos dere masse videre :)

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig ! Jeg har bare 11 dager igjen på meg..

Ønsker deg en fin dag :)

Kan du ikke skrive ett innlegg om å reise generelt med små barn. Vi skal 1 uke til Tyrkia i juni, å Hannah er mitt første barn, og hans fjerde. Selv om han er rik på erfaringer om å reise til syden med små barn, er jeg likevel en hønemor og vil ha råd og tips fra mødre;-)

Alt fra bleier og mat, hvilke vogn skal man ta med? Hva hat du erfart og ser som mest nødvendig å ville tipse andre sydrnreisende mammaer ;-)

Så herlige bilder! :) Jeg vil også etterlyse et innlegg om det å reise med små barn :)

♥ Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar