hits

TIME-OUT MED FORELDRE OG BARN

God mandag, folkens! Her startet dagen relativt dårlig. Trøttere enn på evigheter. Hissig mamma (....) som resulterte i frustrerte barn. OFF - med store bokstaver! Burde det ikke være andre veien? Mer om det senere. Dagen ble mye bedre med engang vi kom oss ut. Da "våknet", fikk en god prat med barna på vei til skole og barnehage, og på vei hjemover glimtet solen til. Nå skinner den for fullt og humøret er der det brurde være ;-) Det hjalp mye med en time-out mens OC lekte med lego og jeg fikk et kvarter for meg selv på sofaen med nyeste "foreldre & barn" og en kaffe! Halleluja for å forsvinne litt inn i en annen verden!Denne uken samarbeider jeg med foreldre & barn. Hvis dere har barn så kjenner dere garanter til bladet da det er Norges største blad for småbarnsforeldre. Jeg har lest det så lenge jeg har hatt barn, og fått mye tips og inspirasjon. F.eks forburkertestene deres er et must! Spesielt test av regntøy og vinterdresser! Ellers er bladet fylt av reportasjer fra virkeligheten, tips om barnas helse, ernæring og utvikling. De har også mye saker som opptar oss småbarnsforeldre i hverdagen, både i arbeids- og samfunnslivet. Jeg finner alltid masse inspirasjon til både barnerom, leker og klær! Det er et blad med mye variasjon, og det elsker jeg! 


I forbindelse med samarbeid sammen med foreldre & barn så vil jeg tipse dere om hva abonnerings tilbudet er; NEMLIG en fantastisk vindfleece fra polarn o pyret! Jeg håper så mange som mulig kjenner til denne jakken for den er virkelig fantastisk i den tiden vi er på vei inn i nå! Her i hus har både Maya og Jenny hver sin fra tidligere, og nå var OC så heldig å få en! Jakken har en sinnsyk kvalitet (som i mine øyne alt fra polarn o pyret har. En av mine favoritt merker) den er vindtett og vannavvisende. NB. Kun vannavvisende fordi den ikke har teipede sømmer, selve stoffet på jakken er vanntett og tåler en dose med regn (vannsøyle 7000) Den er myk og er lett å leke i, noe som er veldig viktig for barna mine.. De har hatt andre lignende typer som har vært stive, og da vil de ikke bruke de. Jakken er laget i ECO-fleece som ikke nupper (!) og stoffet puster, noe som gjør at den likså greit kan brukes som en "innijakke" som utenpå. Her bruker vi den stort sett utenpå, med enten ull eller bomull på innsiden. Et stort pluss er at den er utstyrt med 3M-reklekser foran og bak. Foruten om kvaliteten så digger jeg den klassiske stilen! Et lite tips; vaskes på vrangen for å beskytte reflekser og glidelås, men dette står jo i jakken :-) 

Jeg kan med glede tipse dere om at dette er foreldre og barn sin GAVE dersom du ønsker å abonnere på bladet. HER kan du klikke deg inn for å bestille :) Og for ordens skyld, jakken har en verdi på 499,- (barn) og 399,- (baby) Du kan lese mer om den her.

21 kommentarer

Hei. :) For en nydelig gutt du har! Lurer på hvor jeg kan bestille dette abboneringstilbudet? Ha en fortsatt fin mandag! :-)

Hvor kan man få det tilbudet? Har du link? :-)

Marianne: Jeg fant det via bladet, men skal se om jeg kan finne en link til dere :-)

Lise: Undersøker nå :-)

Hei! Jeg vil gjerne også bestille bladet med tilbudet, men finner ikke helt frem ;)

Hei Marlen.

Fine bord du har fått. Lurte på hvordan du syntes de fungerte med en så liten? Har hatt lyst på de men er redd min lille skal klare å "dra" av brettet.

Bet: Hei Bet :-) De er relativt nye så jeg har ikke så mye erfaring enda, men han har klatret og holdt seg litt fast i de. Ingen knall og fall enda, og ikke en antydning til å klare å dra av brettet. Tror det skal gå veldig bra :-)

Stine: Jobber med saken :D

Hei! Jeg ønsker også å bestille, men finner ikke riktig tilbud...

Hvilken str har OC i sin blå jakke? Jeg får linken til å virke, men er usikker på str ;) Ulrik har den rød i 74, men tenkte å bestille blå til neste sesong ;)

Nicoline: Hei du :-) OC har 86, men den er nokså stor! Han kunne fint hatt 80, men så er han litt liten i str også da ;-) Har baby converse i blå som er for små, så at du ville ha, bare si ifra om du vil kjøpe OC sine :-)

Her kan dere bestille : http://abo.foreldreogbarn.no/FBB140301/vgtablet/

:)

Hei :) Finner ikke tilbudet på Foreldre og barn sine sider.... Har du en link? :)

Ida: Perfekt! Tuuusen takk Ida!!

Linn: Ida fikset vet du :-) http://abo.foreldreogbarn.no/FBB140301/vgtablet/

Supert :)

Takk!

Hvilken str passer til en som blir 4 i sommer? :)

Du har jo jenter som er litt større og litt mindre og har erfaring med str på jakka :)

Stine: Tenker jeg hadde tatt 104, kaaaanskje til og med 110. Hvertfall hvis han eller hun er litt lang :-) Den er enkel og brette opp :)

Takk, jeg tok 110 så har hun den kanskje neste år også :)

Hei:) vil bare si tuuusen takk for tips om dette abn:) helt supert, måtte bestiles med en gang:) også lurte jeg litt på hvilken str Oc har i converse? Har kun hatt baby converse før til mini, men nå vil jeg bestille disse men er så usikker på str selv om jeg har målt foten hans.. Usikker på om de er store små i str:)

Skriv en ny kommentar