hits

VINN DAGLIGVARER FOR 10.000 HOS ICA

Annonse                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Har dere sett det? Hos ICA kan man vinne sinnsyke 10.000 kroner i dagligvarer, HVER dag - hele påsken (7-16 april) ! For å være med på dette så må dere dra til nærmeste ICA butikk, finne påskehåren som er i butikken mellom 16 og 18, og ta en selfie med den! Da gjelder det å legge vekk blygheten, og dra frem mobilen! Hoho! Ta med barna også, jeg hører rykter om at påskeharen deler ut påskegodis ;-) Når du har tatt en selfie av deg og påskeharen så må du legge bilde ut på instagram å hashtagge #icanorge . Som skrevet, det trekkes en vinner hver dag på ICA sin facebookside HER.
Er ikke dette en fantastisk konkurranse av ICA? Ti tusen kroner i dagligvarer er utrolig mye! Tommel opp for ICA og denne morsomme konkurransen! Håper dere finner påskeharen og sender inn deres selfie ;-) 
Konkurransen kan du leser mer om HER. Og husk å se om dere vinner da dere - HER  Jentene mine og jeg skal lete etter påskeharen i morgen ;-) 

2 kommentarer

Hei Marlen! Prøvde å trykke på KONTAKT både på mobil og nettbrett, men kommer ikke inn på noe, den går bare ut på førstesiden igjen.

Bettina: så rart!! Dette skal jeg sjekke opp! Min mail er hvertfall marlen.nordby@online.no :-)

Skriv en ny kommentar