hits

BLI SPONSET AV TINE ISTE I SOMMER!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Annonse

God kveld! Jeg har fått i oppdrag å informere mine fine lesere om Tine isTE sin sommerpatrulje! Det er en kul greie dere må melde dere på! Først og fremst så er jo TINE isTE "offisiell sponsor av tørste øyeblikk" fordi den er den ultimate tørsteslukkeren til alle anledninger! Nå i sommer skal TINE isTE sin sommerpatrulje reise gjennom Norge og sponse store og små som er tørste. De skal oppsøke forskjellige arrangementer både store og små, sportslige og ikke - f.eks grilling med venner, gatefest, oppussingsdugnad hjemme eller lokal volleyballturning på stranden (det vet jeg det skjer mye av i badeparken her i Drøbak) Det er ikke noe krav til antall deltagere og type arrangement, så lenge man blir tørst av det man gjør! En gjeng med tørsteslukkere kjører rundt i bil fra by til by i sommer, og de som blir trukket ut får besøk og blir sponset masse deilig iste + en egenlaget t-skjorte til deres arrangement.

Dere kan søke sponsorstøtte i løpet av juni, og det kan dere gjøre på iste.no  Så kjør på, og kanskje dere får besøk av Tine isTE i sommer! Selv skal jeg på en sommerfest jeg skal legge inn søknad for ;-)

Gjett om jentene var glade da jeg kom hjem med iste til middag i dag? Vanligvis går det i vann, men i siden det var til "bloggen til mamma" så fikk de smake på alle de nye smakene. Jen falt for "hvit te guava" mens Mays likte "lime" best!


Selv digger jeg alle, jeg er en skikkelig iste-lover, men denne sommeren blir nok "sort te fersken ZERO" min favoritt, den er nesten helt uten kalorier, og det passer jo livstilen jeg prøver å ha bra! Husk å søke om å bli sponset da dere, det er superenkelt å melde seg på, og en morsom greie hvis dere blir trukket ut! De kjører ut i juli. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar