hits

VINN GYNGEHEST

//Sponset
Kjære vene for en dramatikk! Macen ble svart, og alle bildene forsvant! Jeg kunne skrevet en stil om alt jeg har gjort for å få den på bena igjen, men for å lage en lang historie kort. Det var tårer, blod og svette - men nå er we back on track! Jeg kommer tilbake med et utfyllende innlegg fra helgen, men først som lovet: Sjekk ut OC sin nye treleke OG konkurranse!For noen dager tilbake fikk OC en spennende leke fra BR leker sin nye og KJEMPE FINE BR wood serie. Nærmere sagt et aktivitetstannhjul med fargerike dyr som snurrer tannhjulene. Øynene til Casillas gikk nesten i spinn, han syntes det var så spennende og ble sittende lenge og flytte på hjulene og snurre. Endelig en leke som jeg gladelig lar ligge fremme i stua, treleker er noe av det fineste jeg vet. Dessuten tåler de en trøkk, og holder seg like fine etter litt brutal behandling ;-)

Siden jeg har et samarbeid med BR leker så får jeg dele ut en herlig gyngehest til en verdi av 449,- fra den nye BR wood serien. For å delta så må dere klikke dere inn her, og legge igjen en kommentar (på min blogg) der dere forteller meg hvilken treleke dere liker best. Vinneren trekkes om en uke. Lykke til!

50 kommentarer

Så mye fint. Er veldig glad i treleker. Vekker sånne gode minner fra barndommen :)

Uten om gyngehesten, tror jeg trehjulssykkelen med tilhenger ville vært favoritt her i huset. Til tross for at mini "råkjørte" med trehjulssykkel i barnehagen og knuste en fortann.... :)

Veldig mye fint! Tror aktivitetshuset hadde blitt en hit hos oss :)

Så fine leker :) tror min gutt på 1 år hadde likt de fleste egentlig, men er sikker på at verktøy settet og noahs ark hadde blitt godt mottat:) krysser fingrene for vinnerlykke<3

Verktøybenk, brannstasjon og trehjulsykkel for å velge noken få. 😉

Først og fremst; FANTASTISK at du og mac'en er back on track! :)

Så - MYE fint i den nye treleke-serien. Jeg syns nok aktivitetstannhjulet som OC leker så fint med, ser veldig kjekt ut! Foruten gyngehesten da <3

Så til slutt litt skryt til deg, Jeg trodde aldri jeg skulle bli "følger" av en blogg, men din er jeg plutselig blitt litt avhengig av. Endelig noen som forteller sannheten. Tusen takk! :-)

Helt enig ned dig om att man faktiskt kan låta träleker ligga framme, de är ju så fina ;) här i hus så tänker jag att verktygskassen hade vart en stor hit ;) har en liten gutt som är väldigt fascinerad av pappas verktyg, så jag tror minsann att det får bli 1 års gaven här ;)

hei! Trur aktivitetssenteret hadde slått godt an her i heimen 😀

Det er veldig vanskelig å trekke fram en favoritt blant så mange fine leker, men jeg synes Aktivitetshuset virket spennende. Kjempebra at BR har fått inn så fine treleker! Synes ikke prisene var så værst heller. Havner nok noe sånt under juletreet i år vil jeg tro. Krysser fingrene for at mine tre prinsesser får en hest å ri på ;) Det hadde de nok likt!

God bedring til OC. Og stå på videre! Du er knall.

Mange flotte treleker i herlige farger, men skal jeg velge en favoritt, må det nok bli sykkelen med tilhenger....eller lekebutikken....eller gyngehesten. Nei, her er det visst bare å begynne å skrive ønskelister for barna til jul! 😄

Tror favoritten må være Noahs Ark, har leita etter en fin treleke til min lille Noah! Men han har ønska seg en ordentlig gyngehest i tre, han elsker den på helsestasjonen :)

Hei! Min favoritt er verktøybenken :) min gutt på 1,5år har nok den på ønskelisten til jul :)

Her hadde verktøysettet blitt populært:)

Masse fine treleker. BR noas ark liker jeg godt

Jeg likte best "lekebutikken" :) Men vesla hadde nok blitt mer begeistret for gyngehesten ;)

Marie Svendsen

Marie Svendsen

Likte godt BR bilvei! 😃

Treleker er så fint, og mye mer solid enn all plasten som lages for tida! Tror BR Noahs ark må bli favoritten her :)

Så mye fint!!

Likte parkeringshuset (mye finere enn det i plast vi allerede har....)

Gyngehesten hadde vært en super bonusgave til bursdagsjenta på ett år!

God morgen :)

Så bra du fikk tilbake bildene dine! Har selv mistet et helt år med bilder (heldigvis før jeg fikk barn), og det er lite gøy :/

Veldig mange fine treleker! Minner meg om barndommen :)

Min favoritt er gyngehesten, men likte også lekebutikken veldig godt.

Ønsker deg en fin mandag :)

Mange gode,fine leiker :) Syns puttekassa var fin (når veslejenta på 3 mnd blir stor nok)

Like fine leker alle sammen, men falt brannstasjonen :)

Der var det flere fine leker til min 2-åring og også mye til mine venninners babyer som enda er i magen.

Jeg må nesten velge BR lekebutikk så skal vi få terpet inn litt køkultur og pengefornuft til frøkna mi :)

Elsker treleker! Likte best verktøybordet og Noahs ark :)

Jeg likte veldig godt BR aktivitetssenter, by klosser og gyngehesten! Helt topp for minsten på 9 mnd.

Her var det jammen meg mye fint :-)

Mange ting som hadde blitt en hit hos oss.

bla.

Bilveien, parkeringshuset, brannstasjonen, verktøy benken og bensin stasjonen :-)

Så fint med denne konkurransen nå, da kom det opp noen fine ønsker til julegaver :-)

Treleker er en favoritt hos både meg og lille Emma. Jeg tror at aktivitetshuset hadde falt i smak nå, og lekebutikken når hun blir litt større. Ellers er jo gyngehesten et møbel i seg selv - både på barnerommet og i stua.

3 hjulsykkel med tilhenger. den hadde nok falt i smak her hjemme hos mine 2 minste.

Dina

Treleker er fantastiske!! Her hadde nok aktivitetshuset, sykkelen med henger eller gyngehesten vært en suksess! :)

Hi Marlen,

So cute pictures and really nice products!

- Im interested in contacting you by e-mail, but I cant't seem to enter your contact page? Could you send me your e-mail address /Julie

Syns det aktivitetstannhjulet var veldig fint!

Tror det kan være gøy for lillebror etterhvert!

Så fine leiker! Vi ønsker oss helt klart trehjulssykkelen. Er inspirert fra bloggen din i forhold til balansesykkel, så mens jeg venter på at poden skal bli lang nok i beina til en to-hjuls hadde denne vært perfekt :) takk for fin blogg!

Disse tre leken er så flotte!!! Lille mini har sagt at han øsnker seg bilgarasjen til jul:)

Denne gyngehesten hadde nok ikke fått stått mye i ro og den hadde falt godt i smak hos lille som elsker hester :)

Mamman til Emilie og Nora

Mamman til Emilie og Nora

Så mange fine treleker 😀

Tror den gyngehesten hadde blitt svært populær her i huset ☺️

Liker best BR tralle med læreklosser.

Ha en fin dag! :-)

Ååå! Nå ser jeg hvor 1 års ønskelista skal komme fra! Jeg tror nok jeg ville kjøpt et sånt aktivitetssenter til Theo! Tror nok det blir ei til bursdagen! Men en gyngehest hadde vært supert å vinne!

Stine

Hei

Trehjulssykkelen med tilhenger hadde vært en slager hos minstemann her i huset. Muligens et tips til julegave ttror jeg.

Jeg krysser fingrene :-)

Line Strandli

Line Strandli

Hei

Jeg prøver lykken :-) Aktivitetshuset hadde vært noe for oss :-)

Nicoline Hjertvik

Nicoline Hjertvik

Ååh vi vil vinne :)

Jeg likte best noahs ark.. Men Lille Ulrik ville nok helst hatt aktivitetshuset ;)

Hilsen oss på andre siden av vanntårnet ;)

Hei,hei:) Så utruleg mange fine treleiker, eg har aldri høyrt om dette merket, men må sette noko på ønskeliste til jul her ja;) Den leika eg meiner hadde falt i smak her i heimen er leikebutikken:) Har ei på 2 år som likar butikkleik:) Men gyngehesten hadde vært midt i blinken til minsten som er venta i november:) Kryssar fingrar:):)

Så mye fint!!! Tror parkeringshuset, trehjulssykkel og brannstasjonen hadde falt i smak:) Vanskelig å velge blandt så mye moro!

En gang kuleramme, alltid kuleramme!! ;D

Om jeg skulle være den heldige i denne skjønne konkurransen vet jeg om en gravid bestevenn som får seg litt av en overraskelse! Hva er vel bedre enn litt førjulsglede? :)

Iris Jeanette

Iris Jeanette

Alle lekene ser flotte ut, men tror det aktivitetssenteret hadde vært en stor favoritt her også 😃

Var vanskelig å velge da det var så masse fint. Men likte veldig godt trehjulssykkel med tilhenger! 😃👍

Å, her var det mange fine nye leker!! Så vanskelig å velge en favoritt, men gyngehesten, trehjulsykkelen med henger og lekebutikk tror jeg hvertfall hadde slått an her i hus 😊

Åå så fine leiker. Br aktivitetstannhjul hadde passet perfekt :-)

Favoritten må bli verktøybenken! :) Nydelige leker!

Gyngehesten såklart :-) venter baby i magen ❤️

Åhh så utrolig fine leker! Jeg liker treleker mye bedre enn plast leker, og hadde en gyngehest selv da jeg var liten som jeg var super glad i!

Jeg liker best trehjulssykkelen og aktivitetssenteret. Det er nok en ganske stor sjanse for at gutten min får en av disse til jul hehe :)

Jeg liker gyngehesten best. Og så sykkelen da. Og aktivitetssenteret. Og bilbanen så kul ut. Mannen min er snekker så han hadde nok digga hvis kid'n fikk verktøybenken. Så mye fint, jeg elsker treleiker.

Vi er også veldig glade i treleker og prøver å velge det foran plastleker. Den leken som har hatt størst suksess hos oss er et byggesett med klosser du kan lage hus og figurer av. Vi kjøpte den på treleken.no og heter kubik. Den kan jeg virkelig anbefale :)

Skriv en ny kommentar