hits

AVKOBLING MED MINE MINSTE

                                                                                                                                                                                                                                                                   // Samarbeid
God ettermiddag! Vi er vel ferdige med økten, og det var gøy! Njårdhallen har flere ting som f.eks grop som ikke vi har i Drøbak, som gjør det ekstra morsomt å trene der. Gode timer på en søndag. Nå er vi hjemme et par timer for å slappe av litt, før vi drar på søndagsmiddag til svigerfar ♥

Men dere, husker dere dette innlegget jeg skrev i samarbeid med LEGO? Og filmen jeg la ut? Vel, etter det innlegget så bestemte jeg meg for faktisk å sette av 20 minutter UTEN telefon (den ble liggende langt vekk, på lydløs) kun til barna og lek. Ikke noe bretting av klær, blad lesing eller annet surr som gjerne lurer seg inn. Kun en mamma som var 100% til stedet. Og det var så f i n t. Dessuten har det faktisk blitt mindre spørsmål om ipad. Når jeg tenker meg om så har faktisk ipaden hengt i festet sitt i bilen, hele uken. Det ekke tøys! (Dette slo meg i skrivende stund)

De første to dagene så sa ikke jentene noe spesielt. Den tredje dagen da jeg satte meg ned å begynte å bygge lego sammen med de, ble de overrasket og glade. Ville mamma leke bare med oss i dag også". Og tingen er at det har blitt noe jeg trenger å gjøre, for min egen del - ikke bare for barna. Sannheten er at når vi ellers gjør ting sammen så har jeg 450 andre tanker i hodet på en gang. Hva skal vi ha til middag. Er regntøyet hengt opp så det tørker til dagen etterpå. Hvordan blir dagens visningstall på bloggen. Dere ser tegningen? Uken som har gått har jeg ryddet vekk tankene og satt de på vent, og da har leken med barna blitt mitt fristed. 

Alle får nok ikke samme "fristedsfølelse",av å leke som meg - for jeg elsker å leke. Men jeg tror mange flere vil sette pris på det, hvis man klarer å eliminere disse 400 andre tankene som surrer samtidlig. Jeg er en leken person, og det nekter jeg å gi slipp på. Denne uken har jeg blitt mer bevisst på nettopp dette. En god følelse, både for barna og meg selv ♥ Det er også andre grep vi har tatt som en familie, i uken som var, men det kommer jeg tilbake til i et eget innlegg.. Noe som har lett for å skli ut, men er så viktig. 

Hvis dere vil lese mer om kampanjen til LEGO kan dere klikke her. Alle fingre teller. 

Én kommentar

Hej Marlene :)

Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

Ha en bra dag! ;)

Carl

Skriv en ny kommentar