hits

GOOD MORNING

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra foreldresamtale i bhg til OV, og det føles så godt å få bekreftet (det jeg allerede vet) at han har det så fint i barnehagen sin. Jeg er så glad i den avdelingen han går på. Samme som både Jenny og Maya har vært fra 1-3. Det eneste de ønsket var at undertegnede skulle bli liiiitt flinkere til å si ifra når OC ikke kom i barnehagen, så slipper de å måtte finne det ut på bloggen. DET skal vi ordne - har jeg tid til å skrive det på bloggen burde jeg huske og ha tid til å ringe inn.. Hehe. 

Over til noe helt annet! I går satte jeg ny rekord i knebøy! Jeg løftet 60kg, det er litt over min egen kroppsvekt det! Wohoo! Flere av dere så det kanskje på snapchat? Carine filmet nesten hele økten vår ;-) Stolt lykkemutters!! Selv om jeg kun løftet noen få altså.. I dag har jeg fastedag (5:2 dietten) og det betyr ingen trening på meg. Det orker jeg ikke, og jeg må samle energi til ettermiddag så jeg ikke blir så muggen og sur fordi jeg er sulten ;-) Det går vanligvis bra, men bedre å spare på kruttet!


Annonse

Nå har jeg vært i treningsmodus i mange uker, og det kan variere med antall ganger i uken jeg får trent. Det har blitt en del av hverdagen. Det MÅ være en del av hverdagen pga mine handikapp.. Og får å holde inspirasjonen oppe så titter jeg MYE på treningstøy jeg ønsker meg, og noen ganger hvis jeg har nådd mål, eller har kommet meg gjennom en tøff periode unner jeg meg en ny tights, eller en drikkeflaske (det trenger ikke være så voldsomt). Jeg handler ofte på nett, og det finnes mange gode nettbutikker med stort utvalg! 

I dag har jeg et samarbeid med CupoNation, og de har et ekslusivt tilbud fra Get Inspired sin nettbutikk (masse fint treningstøy og sko) på 20% på sko! Tilbudet gjelder kun i dag og du finner det hos CupoNation ! Under ser dere skoene jeg sikler på:


Ha en fin dag fininger!

2 kommentarer

Hva spiser du på fastedagen? Tips og råd. :)

Så fin jakke! Hvor er den fra? :)

Skriv en ny kommentar