hits

SOMMERFERIE DAG 1 

Heiii!! NÅ har jeg endelig litt nett igjen! Vi har vært i paris de siste dagene, og går natt ankom vi Estis! Vi har hatt noen fantastiske dager i Paris, dog VARME! Det har vært oppmot 40 grader! Jeg slenger ved litt bilder fra DAG 1. Det er sånn det blir fremover.. Innleggene blir merket med Feriedag 1, osv.. Dessuten er nettet ustabilt så bloggen blir prioritert, ikke instagram, facebook og snapchat enn så lenge. Jeg håper det ordner seg i løpet av noen dager, men før den tid så sjekk bloggen hvis dere vil følge med ;-)

Spent gjeng venter på at flyet skal ta oss til Paris..

Lille Mr. OC godt innstalert med "fly" filmen på pappas iphone.

My man, a.k.a reise lederen ;-)The Crew - happy in Paris!

Gratulerer med dagen Lykkemutters, en liten overraskelse til deg; Vi skal leie bil - ikke ta toget, og mannen din har glemt lommeboken med førerkort hjemme så du skal få kjøre mens vi er i Paris!! Wohoooo!!! (OMG)

Vi kom frem til hyttene på formiddagen og det første vi gjorde var å bade! Sjokk å komme ned til 35 grader.. Etter et avkjølende bad så dro vi inn til Disneyland. Alle hadde maks med energi så vi utnyttet dagen til det fulle!

Jentene var elektriske!!

Spesielt da gatene ble ryddet for folk, og Elsa og Anna kom! Frost sangene ble spilt på høytalerne over hele parken, og småbarna holdt nesten på å besvime!

Litt turn mellom slagene.

Da det begynte å bli kveld så fant vi ut av vi likså gjerne kunne vente til nattshowet kl 23. Gatene var fulle av mennesker!

...Og det er vi glad vi gjorde! FOR et show!! Fyrverkeriet i Norge på nyttår er faktisk ingenting i forhold til dette! Det var magisk, med disney karakterne og musikk i bakgrunn. Og tenk, dette vises hver kveld...

Sliten gjeng som hoppet i seng ved midnatt ❤︎

3 kommentarer

Høres ut som en flott start på ferien. Nyyyyt den 😎

ser ut som alle sammen koser seg masse😄 har vært i Disneyworld i USA og det er helt fantastisk:) men vil tro at Paris er like fantastisk :)

Er alle tre jentene deres?:) har sett så lite til hu eldste :)

Skriv en ny kommentar