hits

MØTE MED MINIONS 

Sponset //

Sjekk hvem vi møtte i parken! Minions har premiere på sin nye film i Norge I DAG, og jentene hadde så lyst til å se den! I Paris har den ikke premiere før 8, men uansett er det best å vente til Norsk tale. Jeg lovet at vi skal dra å se den når vi kommer hjem!


I forbindelse med premieren får jeg dele ut en MINIONS koffert til en heldig liten person! Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar, og skrive hvem den er til :-) Jeg trekker en vinner førstkommende søndag!

Sjekk ut en liten smakebit på filmweb her!

51 kommentarer

Den er til min fantastiske mann som er mye ute å reiser med jobben. Sist jeg spurte om det var noe han trengte var det en liten koffert,til jobbturer. Så jeg tenker med en sånn koffert vil han ikke glemme kona si og sine fantastiske barn på alle sine jobbreiser;);)

Så kul.. Den er til min datter på 4. Det er så morsomt å se når hun ler seg skakk av grusomme meg 2. Gleder meg til å ta henne med på den nye filmen :)

Ja takk! :D Den er til min fine lille store 5 åring som nettopp har blitt storesøster :-)

Herlig😄 Den skal vi se i morgen👍🏻

Jakob skal få kofferten om jeg er så heldig å vinne, han digger Minions😄

Kos dere på ferie☀️

Klem

Så fin koffert. Ønsker meg til min datter på snart tre år som elsker disse filmene og som trenger sin egen koffert til ferien :)

Oi, den skulle jeg gjerne gitt til lillemann i huset som blir 2 om en måned. Skal ikke se bort ifra at den at den store mannen i huset har lyst på kofferten også 😊

Så morsomt!! Den ville jeg gitt jenta mi som begynner i andre klasse i sommer gave. Vi har ingen spesielle pplaner i sommer og jeg har operert foten

Synes hun hadde fortjent en fin ting for alt hun hjelper meg med hjemme. Den hadde passet perfekt til Ddanmark tur i september

Hej :) den hade vart suuuper till min lille gutt Marvin som snart blir 2 år, perfekt att packa i när vi ska upp och hälsa på familj i tromsö :):)

Hadde vært super til min sønn som elsker minions. 👍

Hei

Dersom jeg er den heldige vinneren skal sønnen vår på 3år få kofferten :)

Det hadde vært stas å hatt til ferien i sommer.

Sandra Karlsen

Sandra Karlsen

Håper å vinne en slik til min sønn på fire år :)

Ååå da hadde min sønn på 5 blitt helt i ekstase!!! 🍀

Hei:)

Tror vesla på 2 år hadde blitt helt i hundre om hun hadde fått denne:)

Hun går rundt å sier "gul" etter vi har sett de på,YouTube:)

Ha en strålende ferie videre:)

Elisabeth Jørgensen

Elisabeth Jørgensen

Oi,så kul! Tenker lillegutt på snart 2 ville satt pris på den!

Kjempe tøff koffert☺Min sønn ville vært veldig glad for en sånn👍

Hei vis jeg vinner vil jeg gi denne til mitt tantebarn som blir 3 år den 10.juli. hadde vært en kjempegave og gi han :) kos dere videre på ferien :)

Hei hvis jeg vinner vil jeg gi denne til mitt tantebarn som blir 3 år den 10.juli. hadde vært en kjempegave og gi han :) kos dere videre på ferien :)

Å de er favorittene til min sønn Sebastian på 5 :-D Han har sett "Grusomme meg" filmen utallige ganger og ler seg i hel av de han kaller "løgissene". Han gleder seg SÅNN til å se "løgissene" på kino på mandag :-)

Sandra Johansen

Sandra Johansen

Så stilig. Den ønsker jeg meg til min sønn på 2år. Skikkelig stilig :) kos dere på ferie

Åh, den hadde vært super til William på snart 6 år, som ville droppe 10 dagers sydentur da han hørte at Grusomme meg 3 hadde premiere midt i ferien ;) Som følge av denne "besettelsen", har vi i senere tid fått inkorporert blant annet "baila", "palitå" og "bananaaa" i språket vårt ;)) tvitvi!

For en utrolig søt koffert! Gutten min på snart 5år elsker minion filmene og sparer på alle de forskjellige små figurene. Han hadde blitt fra seg av lykke av å få den kofferten!!!😍😍😍

Den hadde Vært perfekt til min mellomste sønn på snart 4 år! :) ") ")

Kjempestilig koffert !!! Den hadde hu eldste jenta mi på 9 år elsket <3 <3

Herlig!!

Kofferten hadde sønnen min fått. Den skulle blitt brukt til vår første utenlands ferie til høsten :)

Den ville jeg gitt til nevøen min som blir 7 år. enkelt og greit :D

Den ville jeg gitt til sønnen min på snart 5 år:) Vi skal se filmen på kino på søndag, og han gleder seg veldig!

Min vesle Ella på 3 år, ELSKER minions å kofferter.. Hun triller rundt på dukker, klær eller luft å kjærleik.. ;0) det hadde vært så kult å vinne en slik til henne..

Kuul! Ville gjerne gitt denne i gave til min sønn som straks fyller 6 år 😊

Den skulle sønnen på 2,5 år fått. Her har "Grusomme meg" gått på repeat i baksetet hele ferien så langt 😋

Tøff koffert. Skulle gjerne gitt den til min 6 åring som begynner på skolen til høsten. Han må ofte vike for små søsken og yngre nieser/fettere, siden han er eldst i flokken. Og i sommer skal han få pakke noen ting og reise på hyttetur alene uten de små, dette hadde gjort det ekstra stas 😃

Til tante barne mitt på 1 hu elske grusomme meg å snakker om miniunsene eller Mimi som hu sir det hadda vært artig å se reaksjonen hennes vist vi vinn💛

Vi skal å se filmen i morgen. Gleder oss alle sammen! :-) Kofferten ville jeg gitt til min sønn på 7 år, som snart skal på sin første ferie uten mamma og pappa!! Blir nok verst for mammaen. ;-)

Den er til 4åringen min som blei grønn av sjalusi då 2 åringen fekk frost koffert til bursdagen 😊 då kan de krangla om endo ein ting ! Itillegg blir de snart storesøstre så då må de ha koffert til de skal på overnatting når mamma må på sjukehus😊

Den kofferten passer utmerket no når jeg skal på rehabilitering i 3 uker.

27 år med en Minion koffert, å er stolt over det =D

Alle elsker vel Minion?

Vet du hvor man kan kjøpe den forresten?

Har så lyst på den.

Åå... sønnen min på 3.5 hadde jeg villet gi kofferten til. Da hadde han blitt kjempeglad og hatt egen koffert i sommer:)han er fan!

Marie Svendsen

Marie Svendsen

KUL!!! Den hadde 5åringen vår digga! Så det hadde vært en gøy overraskelse å kunne gitt han! Perfekt størrelse til mange anledninger!

så utrolig søt :) Er en 5 åring her hjemme som hadde gått bananas med en sånn koffort, som han kunne brukt på tur :)

åh så herlig søt koffert :-D Sønnen vår har en fetter hvor denne hadde passet midt i blinken hos<3 Så hadde vi vunnet hadde fetter'n som vi kaller han fått en fin koffert:-D

Til en liten skolestarter som snart skal oppleve sommerens høydepunkt;

En ukes ferie hos bestemor og bestefar ved sjøen!

En liten tass som ikke er så kravstor det <3

Åh, en sånn koffert hadde ungene her i huset digget!

Kos dere videre på ferie, Paris såg fantastisk ut 😊

Hvis jeg vinner den vil jeg gjerne gi den til min skjønne lille nevø på snart 2 år. Han fikk påvist leukemi for 2 uker siden. Så han tilbringer masse tid på sykehuset. Kanskje denne tøffe kofferten kan oppmuntre ham :-) :-)

Å denne hadde gutten vår på 5 år elsket, lillesøster på 3 hadde nok blitt pitte litt sjalu... Perfekt til ferien!!

Så kul 😀👍... Den hadde falt i smak hos min 6 år gammle sønn. Som ønsker seg så koffert😀 krysser fingra for at han vinner den😀

Ååå, ville gitt denne til nevøen min på 3 som ELSKER minions!! Eneste problemet er vel at mamman hans hadde syns den var kul også å sikkert brukt den selv ;)

Åå, den kofferten ønsker jeg meg til de tre gutta mine 😁 den hadde vært super til årets ferietur - proppet fult av yndlingslekene deres 🙈☀️ Vi krysser det vi kan for å vinne 😍

Herlig! Gleder oss masse til vi skal se minions! Gutta elsker se

Den er til min kjære samboer. Minions er blitt en greie her hos oss, og en slik koffert ville vært en super gave til han! (Kanskje han vil være med meg på reise også da ;) )

Mini her (3 år) hadde blitt i ekstase over en slik koffert. Helt hekta på filmene og kaller minions for "bæ-banan"

Har du trekt kofferten enda? vist ikke ønsker jeg meg den veeeeeldig! jeg elsker minions og har lett etter den kofferten kjempe lenge! Vet du hvor man kan kjøpe den om så? :D

eirinvaagen: Ja, den er trukket. Den ble trukket i søndagens innlegg etter :-) Vet derrsverre ikke hvor man kan kjøpe den.

Skriv en ny kommentar