hits

SOMMERFERIE: DAG 3

Dag 3 dro vi inn til Paris. Vi måtte jo se Notredam og Eifeltårnet.. Nok en dag med 40 grader, i tillegg til det så hadde vi ikke vogn til OC. I disneyland lånte vi vogn, og i Estepona står trillen hans.. Med godt mot og kanskje en dose uvitenhet over hvor varmt det faktisk ble så tok vi toget midt til kjernen. Jentene syntes også det var stas med både Eifeltårnet og Notredam, de har jo sett flere Disneyfilmer bl.a Ringeren i Notredam..

Vi skjønte fort at å trave rundt i byen var uaktuelt - med tanke på barna, og mitt elendige ben så vi satt oss på sightseenbåt (anbefales, det var rundt 200 euro billigere enn sightseenbuss og var en del mer avkjølende i tillegg) og det var supert!

Vi var påpasselige med maten, og sørget for å spise FØR barna ble sulte. Drikke hadde vi tilgjengelig hele tiden, det samme med slush og is. Hva enn de ville ha. Vi gikk konsekvent med solbriller og hatt. På den måten var det ingen av oss som verken ble dehydrert, eller fikk solstikk. En fin dag, alt i alt! MEN, jeg skal definitivt tilbake til Paris uten småtroll ;-)

4 kommentarer

http://hijabii.blogg.no/

Hvor er snekkershortsen fra???? Dritfin:::)))

Elin: Fra topshop i fjor :-)

Lykkemamma, du er så skjønn <3

Skriv en ny kommentar