hits

SOMMERFERIE: DAG 12

Denne uken i Estepona er det fest i Estepona! En skikkelig folkefest! Butikkene er stenges etter siesta, og alle innbyggerne kommer ut i gatene og deltar på alt som foregår! Det er fullt overalt, og mye som skjer! Sykkelløp, parade, et giga tivoli - og her har vi vært;

Vi tok turen til tivoliet rundt 21 tiden.. Det var overraskende lite folk, men det viste seg at vi bare var tidlig ute. Da vi dro i elleve tiden kom det så mye folk at det minnet om 17 mai i Oslo sentrum..

Da var jeg glad for at vi kom tidlig. Å passe på 3 små i et sånn folkehav krever mye energi! OC er relativt enkel da. Han er happy så lenge han får iiiiiiis!

Karusellene var voldsomme, og det fleste morsomme! Jenny trivdes best på bakkenivå, men Lykke, Maya og jeg testet et par ;-)

Sjekk ansikteuttrykket mitt!! Jeg holdt på å le meg i hjel hele runden.. Og det var såå lenge..! Den spratt fort opp og ned, helt urytmisk - og plutselig bakover og forover. Følte at han som styrte spaken kun tok det på feelingen! Litt bleke da vi var ferdige ;-)


Sjekk Lykke sitt uttrykk! Haha!

Det obligatoriske vakre parishjulet.

80% av alle jentene hadde pyntet seg på ekte spansk vis. Utrolig flott!


Gjengen klare for parishjulet. Mammaen holdt seg på bakken da. Jeg er litt engstelig for høyder, med mindre jeg kan hoppe ned i vann eller at det går fort.

Gjennomført!!

Endelig noe for Jennypenny! Trampoline med sele!

På vei hjem, da folkehavet begynte å strømme på.. Kan dere se Lykke og OC?

Liten hvil på fortauskanten, venter på de trege jentene sine ❤︎

Én kommentar

Skriv en ny kommentar