hits

VI MISTET FLYET VI

Og det ekke tull! Bah...! Vi ankommer flyplassen i god tid før fløyet går - i god tid med tanke på at vi var ferdig sjekket inn, og kun hadde håndbaggasje. Stiller oss i kø for sikkerhetssjekk, når det endelig er vår tur så virker ikke e-ticket... Vi går til check in, og der MÅ vi ha boarding pass. De sier enkelt og greit at de ikke kan gjøre noe. Vi flyr litt frem og tilbake, men beskjeden er det samme. Ingen kan printe ut boarding pass, og det funker ikke med e-ticket lenger... Vi har fløyet med e-ticket via norwegian appen lenge.. Men denne gangen går det ikke. Vi ser klokken rase av gårde, og må finne oss i at flyet går uten oss. Norwegian support i Norge kan heller ikke hjelpe oss.

Det ender med at vi må bestille nye billetter til neste flyvning - som er dagen etterpå.. Det var kun en ting å gjøre.. Make the best of it. Men det var litt krise der og da.. 3 småbarn, 38 grader og veldig klar for å komme oss av gårde.

Heidååå - flyet hjem til Norge!

Vi løste det hele med Mcern, da var kidsa fornøyd! Og en liten tur på IKEA for å handle litt praktiske ting til leiligheten som vi egentlig skulle gjøre neste gang. På den måten fikk litt ut av dagsturen til Malaga (times kjøretur fra Estepona)

Deretter var det bare å kommunisere og planlegge litt med svigerinnen med familien som skal overta leiligheten etter oss i kveld. I skrivende stund sitter vi på terrassen med resten av familien, som skal være her på ferie en uke til. Ikke så værst avslutning på en stressende dag, tross alt! Vi prøver igjen i morgen ;-)

3 kommentarer

Så kjedelig! #KladebrevtilNorwegian

Sååå kjedelig... -.-

Hei.

Vi kunne tenkt oss en uke i en by som Estepona neste sommer har kikket litt på Finn.no men det er så mange leiligheter vanskelig å velge.Du som er så god med tips innlegg har du et leilighetskompleks å anbefale.Vi er 2 voksne en 7 åring og en 5 åring.Vi vil ha svømmebasseng og gjerne litt moderne.Vi har reist mye men de siste årene har det blitt mye Sunwing (praktisk med små barn).

Skriv en ny kommentar