hits

I VATER - IGJEN.

På tross av mine egenskaper som fri som fuglen (når det kommer til reising o.l Ikke ekteskapelig "fri som fuglen" hehe), impulsiv og vimsete så syntes jeg det var godt å komme hjem å få kontroll på mail, post, regninger og kalender. Jeg har en del undersøkelser på sykehuset som nærmer seg, og det er godt å få skrevet ned innkallelser og betalt regninger. Nå er vi i vater, og kan nyte hva som er igjen av sommeren! Jeg HÅPER sommerværet i Norge kan vise seg fra den beste siden de siste ukene før skolestart.

Dagen i dag har gått til luking, klesvask og trening. Jupp - jeg kom meg faktisk på stamina og er SÅ fornøyd med det! God følelse å komme igang etter lang ferie. Gleden var stor da jeg kjente at kroppen ikke hadde forfalt totalt. Det er ene og alene etter vektene vi hadde i leiligheten i Estepona. En liten økt her og der, og jeg slapp unna den værste overgangen fra ferie til hverdag.

Håper dere har hatt en fin dag <3 Klem fra lykkemutters

8 kommentarer

elsker de koppene:)

Ha en riktig fin kveld <3

Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din - og har sittet og klikket gjennom arkivet i over 1 time nå. Så kudos til deg for en kjempefin og inspirerende blogg!

Ny fast leser her! Fin kveld til deg:-)

Hvor er notatboken fra? <3

Mammatil2: Å så gøy!! Velkommen skal du være :-)

Kamilla Haaland: Fra Design Letters :-)

Anette: Ja de er fiine :-)

Hei.

Det er lenge siden jeg har sett deg nevne Monica Jensen i bloggen. Er dere fortsatt venner?

Man kan få gjort mye trening med de ringene du har hengende bak det! Flott blogg! :)

Skriv en ny kommentar