hits

TILBUD TIL DERE, OG OPPSKRIFT PÅ OBLIGATORISK JENTEKVELD

Annonse

Å sitte sammen med en god venninne i utestuen under varmenlampe, en norsk sommerkveld -  å diskutere viktig og ikke så viktige ting, lese blader, drikke deilig vin og bare være.. Det er perfekt det. Det kan gå en halvtime uten at vi sier et ord til hverandre, også timer der vi sier så mye at vi nesten glemmer å puste. Jentekveld. Det anbefales.


Jeg har fått muligheten til å tilby dere et kjempe tilbud : 10 utgaver av KK til kun 298,- I velkomstgave får du to champagneglass (som dere ser ovenfor) fra iittala, designet av Alfredo Häberli. Klikk her for tilbudet . 

Jeg leser mye blader til vanlig, men KK er kanskje bladet jeg trives best med. Bladet er så allsidig, og jeg elsker å bli inspirert på flere områder, og ikke bare innenfor et tema. Jeg interesserer meg for trening, mat, interiør og mote litt i rykk og napp, alt etter som hvilken periode jeg er i. Å lese KK får jeg dekket alle områdene ;-) I tillegg er bildene og tekstene realistisk, og jeg kan kjenne meg igjen. Visste dere forresten at i juli utgaven følger det med et ekstra KK SPIS blad? Fylt opp med masse oppskrifter og inspirasjons til god sommermat. 

Total verdi på tilbudet er 898 og man sparer 600,- i forhold til løssalgspris. 
Og husk, tilbudet er også mulig å kjøpe som gave. 

Jeg har laget en avtale med meg selv. Hver gang KK dumper ned i postkassen min så SKAL jeg sette av en kveld til meg selv. Enten med venninner eller alene. Ingen unnskyldning, en hel kveld til bare meg.. På den måten blir det hvertfall ikke glemt ❤︎

Én kommentar

så fine bilder:)

Ha en riktig fin kveld <3

Skriv en ny kommentar