hits

FØR OG ETTERBILDER AV BLOMSTERBED // RULLESTEIN OG ROSER

God morgen!
Det er på tide å vise dere blomsterbedet mitt som fikk seg en skikkelig makeover i våres. Ved hjelp av min fantastiske nabo Ina som hjalp en uerfaren hagefrue har det blitt såå fint!

Noen år tilbake plantet jeg stauder i fjellgropen på naturfjellet vi har på tomten utenfor huset. Jeg plantet rhododendron på siden, og langs fjellet inntil belegningssteinen har jeg byttet ut litt forskjellig opp igjennom, men ofte har det blitt stående tomt siden det er et så langt område og da trengs det så mange av gangen. Det blir dyrt (siden jeg ikke klarer å holde liv i noe) og mye jobb.

I våres la vi en plan. Vi planla et bed som selv jeg ville klare / gidde å holde pent og ordentlig. Jeg gravde opp en haug med gamle rotete stauder, masse jord og mye stein. Møkka jobb!

Men nå er jeg er STOR fornøyd! Det ble rullestein fra bauhus - 1000,- for 1 tonn. Rosa klaseroser langs sidene, i tillegg skal jeg plante tulipaner til høsten. Også fikk rhodondronene ny jord. Det gjorde susen. Det var mye jobb for å få det klart, spesielt all den steinen - og husk for all del å legg duk under steinen hvis dere tenker på steinbed.

Det er alltids noe å luke, men det er ikke for mye + at det er lite som skal til for at det ser ryddig og pent ut. Når det første jeg gjør - før kofferter blir pakket ut, er å luke DA har det skjedd saker og ting.


// Klem fra Hagepetra! PS. Det er SOOOL i dag ❤︎

3 kommentarer

Hei på deg. Syns du har vært kjempeflink jeg, ble så fint, rent og spesielt et bed, vær stolt av deg selv nå :) ønsker deg en fin dag videre.

Skriv en ny kommentar