hits

NORLIE TILBAKE I NORGE // BARNEKLÆR

                                                                                                                                                                                                                                                                      Samarbeid
God morgen! Jeg sitter med morgenkaffen og stearinlys, endelig klarte jeg å våkne før vekkerklokken hadde ringt 17 ganger.. Seier!

Nå er høsten på full fart og det betyr varmere klær til barna. De fleste må nok ha mye nytt fordi de små vokser ofte voldsomt gjennom sommeren.
Jeg er bevisst på hva jeg kler barna mine, det har jeg jo skrevet om mange ganger tidligere. Jeg velger også mine samarbeidspartnere med omhu. At jeg velger å anbefale dere NORLIE er meget bevisst!

NORLIE er nemlig tilbake i Norge! Dere andre som interesseres for barneklær husker kanskje Norlie i butikkene? Dansk merke med en nordisk stil? De trakk klærne sine ut av butikk i 2013 for å fokusere på Danmark. Vell, nå er det tilbake men i webshop og homeshopping. Dette er gull for oss som handler, fordi prisene er noe helt annen enn hva de var tidligere. Nå går klærne direkte fra Norlie, og det liker vi!
Tidligere har barna hatt en del klær fra Norlie, men ikke mye. Det ble litt for dyrt, men nå ligger de på mye hyggeligere nivå. Hurra!

Jeg ble spurt om et samarbeid og etter å ha sett AW15 kolleksjonen var jeg ikke tvil. Jeg elsker det nordiske uttrykket både til gutt og jente, og den gode kvaliteten. Nedenfor ser dere mine favoritt antrekk.

Antrekk 1 antrekk 2 antrekk 3 antrekk 4
Mange flere antrekk finner dere på www.norlie.eu/no

Dere kommer til å se mer barneklær fremover. Og som lovet så kommer det en liten guide over alle "må ha" til barna i høst. Jeg begynner å få oversikt!

Én kommentar

Hei.

Jeg er konsulent i Norge i Drammen området. Her er det muligt å komme og se klærne live.

Kan også komme ut og vise frem hvis man er interessert i det.

Bare å ta kontakt.

Mvh Mia Hansen

Skriv en ny kommentar