hits

God morgen, med bilder fra soverommet

Har dere sovet godt? Det har jeg! Nå har vi nettopp våknet, og vi hører at gjengen oppe også har det. Har jeg nevnt hvor deilig det er når barna blir eldre og kan stå opp selv? Vi trenger ikke sitte å se på barne TV sammen med de fra halv syv lengere. Hvertfall veldig sjeldent.. Det er straks på tide med en god søndagsfrokost og deilig kaffe, men jeg ville bare slenge ut et innlegg til dere først. Rett fra sengen, og hva er vel mer passende enn bilder av soverommet da..?

Om ikke så lenge blir de sorte vinterklærne byttet ut med friskere farger og vår/ sommer kjoler. Det gleder jeg meg til!Alle møblene er fra IKEA, hvis dere lurte :-)

Og hva slags planer har vi i dag da? Vi satser på søndagmiddag hos storfamilien, litt vasking av klær (jeg har vært ekstremt sløv på den fronten den siste uken og nå har det hopet seg opp) også må vi se på jentene som går i kollen i dag. Skikkelig slapp søndag ❤︎

Lag dere en fin morning! Klem fra meg ❤︎

2 kommentarer

Hei, så koselig et innlegg og kjempefine bilder fra soverommet, stilig:). Ønsker deg en fin fastelavens søndag:).

Første titt innom her, og dette (og treningsbildet) var veldig eye-catching! Skulle ønske jeg hadde rom for en slik løsning på mitt eget soverom - både lyst og åpent, samtidig som det er mulig for å dekke litt til med den flortynne gardinen!

Skriv en ny kommentar