hits

Glad hud - glade barn!

Annonse

Husker dere at jeg skrev at jeg skulle være redaktør for apotek 1 og Dermica Sensitiv for en dag? Nå er jobben gjort, og se den nydelige forsiden jeg valgte å ha!
Fokuset ble Glad hud - glade barn, et naturlig fokus siden dette er en stor del av hverdagsrutinene med 3 små barn. 

Jeg har blitt kjent med produktene og de lever opp til forventingene. Vi har blitt spesielt kjent med dusjsåpen og bodylotion, og barna er myke og gode i huden. Ingen irritasjon eller tørr hud, og det gleder mammahjertet. 


På egne vegne har jeg lagt min elsk på håndkremen. Jeg får så myke hender, de holder seg faktisk myke lengere enn tjue minutter! Jeg har også blitt avhengig av deodoranten! Det er viktig for meg å bruke en deodorant uten aluminium eller parfyme. Denne lukter ingenting, og det trives jeg med. Sterk kunstig lukt på deodoranten er jeg ikke så glad i nemlig. I tillegg holder den gjennom hele dagen, med trening og ettermiddagskaos med barna! 

Og dere, husk at det er 30 % på Dermica Sensitiv produktene via kjøp på nett. Bruk koden Dermica. Dere finner alle produktene med pris og informasjon her

Til slutt vil jeg få takke for meg! Det var kjempe gøy å jobbe med produktene. Sette seg inn i de forskjellige, gjøre research, og ikke minst ta bilder til den fine forsiden. Det har gjort meg trygg på produktene, og de har blitt en fast del av hverdagen vår! Tusen takk Apotek 1 og Dermica Sensitiv for muligheten!

 

20 kommentarer

Husk å merke med reklame:)

Anonym: Du har helt rett, glemte det helt. Takk for påminnelsen :-)

Hei! Dette har ikke noe med innlegget over å gjøre, men kanskje det kan være et tips til et innlegg? Uansett, vi har to barn og er i tankeboksen på om vi skal ha et til. Det er så mange grunner til å la være; verden er liksom lagt opp for en familie på fire. I tillegg til alt det praktiske, så er det selvfølgelig tanker rundt alt som kan skje mtp svangerskap, om barnet blir friskt osv. Kan ikke du skrive litt om grunnen til at dere valgte å få tre barn og alle gode og evt dårlige ting med det? Bare fordi jeg er nysgjerrig 😊 Takk for en fin blogg!

Hei :) jeg må innom bloggen din hver dag, rart med det- men jeg savner inleggene dine! Lurte på en ting med de høstløkene du plantet- hvor mange pakker brukte du? Har ordnet meg et bed på samme størrelse og skal plante tulipan-løk til høsten :) God helg!

savner deg, favoritt bloggeren min! kom med et nytt innlegg snart.

Håper alt står bra til med deg og at du nyter fine sommerdager ☀️

Hei! Ble det litt mye i topplokket for deg med blogging og diverse,håper å se deg tilbake

Hei! Savner å lese bloggene dine. Bor i Drøbak jeg også, 20-årene og har allerede noe av de samme problemene som deg virker det som utifra det du skriver. Grunnen til at jeg leser din blogg er at de er så veldig ekte, og du gir meg noe å se opp til, og det er en deilig forandring fra "standard bloggene" håper alt er bra med deg og at du ikke blogger fordi du har det fint, og ikke at det er at det blir for mye for deg som gjør at du ikke blogger :)

Har du sluttet å blogge?

Håper alt er bra med deg og dine<3<3<3

Dine kloke, ærlege, gode innlegg er sakna.. 💛

Håper alt går bra med deg? :)

Savner deg jeg. Håper alt er bra med dere :)

nå må du blogge igjen :) savner inleggene dine ! håper alt er bare bra med deg :)

håper alt går bra med deg! savner innleggene dine!

Håper alt er bra 😊 Savner bloggingen din 😊

blandebatteri kobber

blandebatteri kobber

nice site

Savne deg her inne😘

Savne deg her😘

JEG SAVNER DEG!!!

Skriv en ny kommentar