hits

Fredagstipset - uke 33

Samarbeid

En venninne tipset meg om noe helt genialt et par uker tilbake! Hun har fire barn i skolealder, og hun hadde kommet over noe praktisk for at barna på best mulig måte skal ordne seg selv. Jeg syntes dette hørtes helt genialt ut så jeg undersøkte litt, og før jeg visste ordet av det så kom det en pakke på døra! Jeg skal teste "freshbox" av foodsave.no En helt genial sak til å oppbevare pålegg, middagsrester og diverse. 


Når jentene kommer hjem fra skolen og skal lage seg lunsj så tar de bare ut boksene og har tilgang til alt av pålegg de bruker. Der ligger det bl.a oppskjærte grønnsaker - det er mye lettere å spise når det ligger lett tilgjengelig, sånn er det jo bare. 

Når jeg lager 3 matpakker på morningene så kan jeg bare ta ut boksene, det er ryddig og overskikkelig. 

Eller felles måltider, så mye lettere å rydde ut og inn.. 

Med 5 personer i samme hus så blir det fort fulle kjøleskap og vanskelig å holde styr på alt. Med freshbox har jeg lettere oversikt over hva vi har, hva som skal spises først og jeg har fått mye mer plass. I tillegg antar jeg at det blir mye mindre kast! 

Vi har foreløbig kun testet den i en uke, men jeg er frelst! Grønnsakene holder seg bra, det lukter ikke og boksene vaskes i oppvaskmaskinen. Lykke for denne familien hvertfall!  Freshbox kan kjøpes på foodsave. Gull gull gull!! 

5 kommentarer
simona humberset

simona humberset

hei! så fint tips! :) Jeg lurer på hvordan agurk som er oppskjært holder seg?

Liker ikke helt prisen, men designet er det ikke noe å si på da 😉 Her i huset gjør plastkurver med små og litt større bokser oppi samme nytten 😉

Det var veldig lurt! Takk! :)

Jeg har også tittet på denne en stund. Men den er så dyr, skulle ønske det var litt bedre pris på den....

Denne skal jet bestille. Har dere 1? God plass til det meste da?

Skriv en ny kommentar