hits

Fredagstipset - uke 42

Hvert år på samme tid, akkurat i overgangen der morningene og kveldene kun er mørke så ønsker vi oss mer belysning. Det skjer hvert år, plutselig blir rommene så veldig mørke! Siden vi ikke har penger til innkjøp av flotte lamper om dagen så ble jeg så glad da jeg tok turen innom Nille for å se på Halloweenpynt.. Denne fine lampen er nemlig fra Nille, og i denne perioden (usikker på datoene) så er det kampanje på de i tillegg! -50% . Jeg betalte 100kr per lampe + pære. Spent på hvor lenge de holder, men enn så lenge er jeg strålende fornøyd. Pæren gir fra seg et koselig lys og passer perfekt inn i stuen!
Jeg kjøpte også en større variant, legger ut bilder av den senere.Om litt skal jeg vekke barna, men før det skal jeg pakke siste rest i baggen og gjøre meg helt klar. Jeg skal nemlig på hyttetur i helgen og blir hentet rett etter levering i barnehagen og skolen. Vi snakker helg med fyring i peis for å holde varmen - ikke bare for kosens skyld, koke vaskevann, hente vann ute (!), rødvin, god mat, sjokolade, ullteppe og ullgenser, lesing, ja total avslapping hele helgen! My god, det er balsam for sjelen det! Ikke nok med det, jeg reiser sammen med jenter som praktisk talt er familie. Svigerinner og kusine (på Christian sin side) som jeg heller vil kalle nærmeste venninner, skjønner dere eller? Her er det nært, og mye kjærleik! 

Litt usikker på hvordan det blir med bloggen i helgen - det kan gå begge veier, men jeg er hvertfall på snapchat (marlennordby)

Ha en fiin fredag ♥

5 kommentarer
Ranveig Fosmo Holden

Ranveig Fosmo Holden

Kos deg så mye på hyttetur! Og jeg skal jammen meg se om jeg finner denne lampa 😃 Tusen takk for tipset

Så lurt! Her har vi samme belysning hele året, blir bare mindre brukt i sommmerhalvåret og den lyse tida. Men jeg har faktisk kjøpt en sån liten lampe fra Nille og satt den inni en stor lykt. Ble faktisk ganske stilig 😊 Kan forresten tipse om at det finnes forskjellige slike (og andre) lamper til en billig penge på Clas Ohlson 👍🏻 Kos deg masse på hyttetur i helgen. Ull er gull ❄️ God helg! 💃🏼

Veldig fin 😃Clas Ohlson har vi også funnet noen veldig fine lamper til en grei pris 😀 God hyttetur 🍫🍷☕🍁

Lurer så veldig på hva fargen på veggen heter? Planlegger kjøkkenoppussing 😉

Frk.Trine: Det er skyggeblå fra jotun Lady :-)

Skriv en ny kommentar