hits

My new babies


Det er så sjeldent jeg kjøper meg noe fint! Det hender jeg kjøper meg noe praktisk og hverdagslig - som også kan være fint, men sjeldent noe skikkelig fint og unødvendig i hverdagen. Men så kommer de tidene der jeg virkelig trenger noe fint, men da har jeg ikke muligheten til å kjøpe det heller.. Typisk! Jeg er en "safer" og kjøper alltid det tryggeste når jeg har muligheten til å kjøpe meg noe. 

Men NÅ, nå har jeg vært flink! Jeg gikk nemlig innom favorittbutikken i Drøbak forleden. Jeg måtte bytte et plagg (og fikk selvfølgelig den beste servicen, det er en av grunnene til at jeg elsker den butikken, og hun søte som eier den) og skulle kjøpe meg noe annet.. Jeg brukte lang tid, og så på hvert plagg / siklet på hvert plagg.. Til slutt falt valget på en ullgenser. En sinnsykt fin ullgenser, men dog - en ullgenser. I fargen grå.. Jupp.. Som så mye annet jeg har. Men så fikk jeg øye på de fineste skoene på lenge.. Og på foten satt de så godt, og jeg ble såå fin - der jeg sto i nuppete treningstights og regnjakke. For det gjør disse skoene, de gjør meg fin uansett. Det skal litt til!

Jeg klarte ikke helt å bestemme meg, fortjente jeg virkelig noe som ikke kunne brukes hver dag? Var det så lurt? 

Oh yes, det var lurt! Det var virkelig lurt, It made my day og vel så det.. Og jeg elsker å bruke de. Enten på FN café på skolen, eller julebord i desember. De går fint til både jeans og kjoler! Det siste argumentet som avgjorde var høye heler. Det funker så dårlig for meg, men jeg elsker å pynte meg! Med disse føler jeg meg pyntet uansett. Love it!

Og skal jeg fortelle dere noe gøy! Førstkommende torsdag har "MIN" butikken kundekveld - hvis dere har muligheten så må dere ta turen! Det loddes ut goodiebag til en verdi av 15.000,- (vi snakker dunparkas, genser, jeans, u name it) I tillegg til 25% på hele butikken! Jeg kommer, og jeg håper vi ses :-) Dere finner facebooksiden til butikken HER for mer info. 

For å gjøre dette ryddig. Dette er reklame fordi jeg vil det, og i blant har jeg noen bloggavtaler med "MIN". Men skoene er kjøpt og betalt selv :-) 

Ha en fiin dag ♥

Én kommentar

Så fine sko!! 💙 viktig og unne seg noe av og til!

Jeg har noen lignende sko, bruker de veldi mye og er så fornøyd med dem.

Skriv en ny kommentar