hits

26.10.2016

Vinteren kom å røsket meg i fletta gitt. Litt kald noen dager og vips så er hofta (ja, jeg vet jeg høres ut som grandtanta, ha ha) helt ute av spill. Jeg stabler meg av gårde, foreløbig uten krykka, men crap altså. Dette er så kjedelig. Heldigvis er det ikke farlig. Det sier jeg til meg selv. Det er ikke farlig å ha vondt. Og det blir bedre.. Sånn er det jo med alt, opp og nedturer. 

I dag har jeg trent overkropp. Når underkroppen surrer så gjelder det å holde ryggen i sjakk for at det ikke skal sette seg videre oppover i kroppen. Dessuten er det godt å komme seg ut.. I ettermiddag hadde vi besøk av to små tantebarn, min lillesøster og mann flytter inn i hus her i Drøbak (wohoo) så barna leker litt her mens de voksne maler. Vi er så glade for å ha familie nærme ♥ Nå skal OC og jeg bare spise litt før vi benker oss til i en tjukkas på turninga. C jobber sent og det blir fort litt stusselig her hjemme med bare oss to. Spesielt siden vi var hjemme mandag og tirsdag pga sykdom ;-)

Håper dere har hatt en fin dag :-) Klem til dere ♥

4 kommentarer

sjekk ut viktig diskusjon om økt kroppspress blant barn og unde på sosiale medier, og hva foreldrene kan gjøre:

http://spesialpedagogen.blogg.no/

Mutter, nå må du blogge litt igjen da! 😊 Jeg er gira på en type "fleip eller fakta" om deg, for å få deg ut av bloggtørka😉 kanskje du også kan skrive litt om hvilke juletradisjoner dere har? 😊

Marthe: He he, Marthe! Du er herlig! Jeg er ikke helt i siget om dagen, dumt men plutselig er jeg der :-) Da kan jeg ta både fleip eller fakta, og juletradisjoner! Klem til deg :-)

hva slags bloggdesign bruker du? :)

Skriv en ny kommentar