hits

Årets vinterklær // OC

// AD

I tradisjon tro så legger jeg ut årets vinterdress. Jeg pleier å vise dere hvilket yttertøy barna skal bruke hver sesong, og nå har jeg det meste på plass! Det ryktes om snø i kveld, og gradestokken skal synke helt ned til -7 i flere dager fremover. Jeg syntes dette kom brått på, og vinterklærne kom ikke i hus før i går faktisk.. Selv om det kom brått på så betyr ikke det at det ikke er ønsket! Jeg virkelig gleder meg til snøen kommer.. Den følelsen kom etter hvert som barna ble eldre og begynte å elske vinteren selv. Slalåm, langrenn, skøyter og jul.. Sånt smitter, og det er jeg så takknemlig for! Før gruet jeg meg til høst og vinter hver eneste august.. Faktisk begynte jeg å grue meg til høsten allerede i mai.. Haha, snakk om å ikke leve i nuet! 

Men nok om det. Årets vinterdress er endelig i hus, og den er selvfølgelig fra M O L O ! Yttertøyet fra MOLO er min desiderte favoritt, og barna har hatt vinterjakker derfra de to siste årene. I år skal vi endelig teste vinterdressen, og jeg har skyhøye forventninger. Er den like bra som jakkene så er jeg fornøyd!
 

MOLO sitt yttertøy er:
Slitesterkt - de kan vaskes hundre ganger (30 og 40 grader) og holder fasongen. De tåler skikkelig lek. Virkelig kvalitet i både stoff og søm.
Vanntett - slaps og våt snø, barna holder seg varme og tørre uansett. Ikke noe som bare står på lappen, men de gjør faktisk det også..
Romslig  - jeg liker ikke de smaleste dressene, men romslige dresser som gjør det behagelig med lag på lag til de kaldeste dagene.
Stive dresser er ikke populært.
Lett - det samme med vekten. Tunge dresser gjør det tungt å leke. MOLO sine opplever jeg som lette og myke å bruke.
Smart - Med smart så mener jeg smarte løsninger som en erfaren småbarnsmor setter pris på. Strikk rundt bena og armene, GOD gummistrikk som holder skoene på plass. Teipede sømmer. Mye reflekser. Dressene har reflekser rundt alle sømmene, og stjernene på armene er også refleks. Hette med knapper som lett slipper taket hvis OC skulle henge seg fast. Strikk i ryggen så dressen ikke siger over rumpa. Lommer.. til Dusty.. Dusty sprøyåker må det alltid være plass til.Dressen er sponset av nettbutikken Sam & Sofie som holder til på Nesodden, rett ved siden av Drøbak. Det tar meg 20 minutter å kjøre ut til den idylliske gården der lageret holder til, og det var nettopp det jeg gjorde i går. Maya kom hjem fra skolen og fortalte at det kom snø om noen få dager og at hun ikke hadde vinterjakke! Med 7 blå så holder det ikke med en tynn ullkåpe... Jeg kastet meg rundt og håpet at Sissel som eier nettbutikken hadde tid til meg - og det hadde hun. Og heldig som jeg er ønsket hun å fortsette det hyggelige samarbeide vi har hatt noen år nå. Jeg ble kjent med MOLO gjennom Sissel og nettbutikken hennes, og er like begeistret som henne. Man må faktisk teste det for å forså hva vi snakker om! 

Jeg kunne fint ha kjøpt både reima og Didrikson, det er også godt yttertøy jeg har vært fornøyd med, men det er noe helt ekstra med MOLO, de har liksom alt på stell..
Sam & Sofie har så MYE fint, og mange flere merker enn bare MOLO, verdt en titt :-) 

Nå er min lille røver klar for snøen som skal komme i helgen! Han har både vintersko og ny lue, men det kommer i et eget innlegg, må dele opp litt så jeg har noe å blogge om. Kan ikke risikere å gå inn i enda en bloggpause ;-)

Hvilken vinterdress / jakke bruker dere til barna i år? Direktelink til dressen til OC finner dere her: "Molo, polaris grey"
Jentenes klær kommer også snart på bloggen :-) 

Ha en fiinfin dag. Vi skal kose oss hjemme med planleggingsdag, og vente på den første snøen ♥

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

17 kommentarer

Så skjønn! Her i huset går jeg for Reima, i år igjen 👍🏻 Klærne og utstyret er på plass, men er liksom ikke helt klar for snø og kulde enda. Lite å få gjort med da, kommer uansett.... Brrr.... ❄️❄️❄️❄️ God helg! 😊⛄️

Frk.Trine: Reima har jeg også brukt mye, de er også veldig bra! Kulden kom litt brått men tenk så lyst og fint det blir når snøen kommer :-) God helg, gode Frk Trine <3

Hvor er den fine ulldressen fra?

Cecilie: Nøstebarn! Denne er arvet men de finnes fortsatt. Verdens beste ullfleece :-)

Kjempefin og god dress👌🏻 sto mellom den og en Reima Tec. Gikk for reima da den har 15000 i vannsøyle, et must siden det ofte er vått her på Vestlandet.

Lisa: Reima Tec er også helt gull :-) Denne har en vannsøyle på 10000, men har hørt med de erfarne at den holder seg helt tørr på de våteste dagene også. Jeg har hatt REIMA flere sesonger så det blir spennende å sammenligne!

Så fin 😍 vi har didriksons fra i fjor og foreløpig passer den i år også. Hvilke sko har han? Bruker han de i barnehagen? De var utrolig fine!

Mariann: Det er så deilig når dressen passer en sesong til, det er jo ikke akkurat billig med vintertøy.. Nå har han fått vintersko fra Bisgaard, men disse har vi aldri testet før så jeg kjenner ikke til kvaliteten enda. Har hørt mye bra så jeg er spent og har høye forventinger :-) De skal han bruke i barnehagen ja, forventer at de tåler såpass. Jeg skal holde dere oppdatert ;-)

Her passer fortsatt kaxs-dressen som jeg kjøpte til minus 25% i fjor! Veldig fornøyd med kvaliteten :) hørt om flere som sverger til denne fremfor reima, og jeg må egentlig si meg enig. Uansett alltid spennende å høre hva du velger til dine barn:) kanskje vi prøver molo til begge barna neste år!

Ida: Så perfekt! Vi kom oss gjennom vinteren i fjor med samme dress som året før, det er så digg! Kaxs er Kappahl sitt yttertøy, ikke sant? Eller er det Lindex? Har hatt regntøy fra begge to og er kjempe fornøyd, tviler ikke på at dressene også er gode på kavlitet :-)

Er skoene nye? Vi har også hatt slike sko tidligere. Men synes ikke føttene holdt seg så gode å varme. Har du bedre erfaring med dem? 😀De er jo veldi fine å se på 😀

Lisa: Ja, disse er nye og jeg gleder meg til å teste de ut! De er fra Bisgaard. Hørt mye bra om de, men aldri hatt de til barna, så det kommer en status etterhvert :-)

Så fin! Elsker barneklær men aldri vært borti molo før!

Her går æ får Pompdeluxdress til den ene snuppa og bergans til den andre :)

Camilla: Jeg har hørt mye bra om pomdelux yttertøy selv, men aldri testet. Er de gode på vått vær også? Ha en fin søndag :-)

Fineste OC! Jeg begynte å følge deg da han ble født, og jeg kan ikke fatte at han er blitt så stor 😱 Hvor ble de åra av? Altså, jeg skjønner jo at tiden går for meg også. Jeg har tross alt fått et barn til (....som er 7 mnd😅) i mellomtiden - but still. Time flies 🤗

Marthe: Jeg veeet!! Kan ikke forstå det selv! Så utrolig gøy at du har fulgt oss så lenge! Og så kos med en liten på 7 mnd, den alderen er magisk. De er så gode og så veldig glad i mammaen og pappaen sin. Beste som finnes <3

Fine OC, i flotte klær. Liker så godt innlegga dine hvor du viser fram klær du prøver ut på barna:)Har selv jenter på 6,7 og 9. Og synes det er like vanskelig vært år. I år prøver vi oss på Pomp de Lux og Wheat. Ha en flott søndag:)

Skriv en ny kommentar