hits

ut av bloggtørken

Hei på dere! 

Har dere det fint? Jeg blir så glad når jeg titter innom bloggen og møter hyggelige kommentarer, til med forslag til hva jeg skal blogge om så jeg hopper ut av denne bloggtørken ♥ Bare det i seg selv en inspirerende. Så tusen takk fininger, jeg føler jeg kjenner mange av dere, og det er så koselig♥ 

Det har ikke skjedd så mye den siste uken, og derfor har det vært litt vanskelig å åpne macen å taste løs på tastaturet. Jeg har vært mye inne, kulden har ankommet Drøbak og dermed øker smertene i kroppen også. Det går fint, men jeg har slitt litt med en betennelse i hofta som gjør meg litt muggen i humøret da vet dere ;-) Nå er jeg heldigvis på bedringens vei, og livet er litt lettere. 
Kort oppsummert den siste uken: spist uttallige brødskiver i døgnet (fått så dilla på ristet brød med brunost igjen), styretmøtet med turngruppa - alltid spennende, og nå er vi i spesielt spennende tider. Mye TV på kveldstid i armkroken til Christian. Ryddet og fått en endelig oversikt over vintertøy. 
Processed with VSCO with x1 preset
Nå sitter jeg under ullpleddet mitt, skal straks kaste vekk de to jentene som har okkupert TV én litt for lenge, for nå vil mor se på Kardashians.. Å ja! Det har jeg også gjort.. Sett på Kardashians.. Mens jeg har spist brødskiver. Skjønner dere eller? He he!

Mays har venninne A på overnattingsbesøk (plandag på skolen i morgen), Jenny er hos naboen på overnattingsbesøk og OC sovnet kl 17 og har sovet siden. Han sto opp supertidlig i dag så han klarte ikke holde seg våken lenger. Håper bare ikke han våkner i 22 tiden og er uthvilt. Da sitter jeg der med skjegget i postkassen og kan angre på at jeg ikke vekket han og ga han middag.. 

Christian er på jobb i kveld så det er meg og Kardashian på agendaen. Jeg har tent stearinlys og peisen varmer så kroppen ikke er vond. Vurderer å lage en kopp te bare for å virkelig sette prikken over i´en liksom.. 

I morgen tidlig blogger jeg om vinterdressen til OC! Barna fikk litt nytt tøy i dag og det dro meg rett ut av bloggtørken. Alltid gøy å ta bilder og vise dere klær og utstyr! 

Ha en fin kveld, klem fra kjerringa med staven ♥
// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

2 kommentarer

Blir så glad når det er noe nytt koselig lesestoff på bloggen til Lykkemamma 😊👍

Hurra for nytt innlegg 😄😄

Skriv en ny kommentar