hits

Den første snøen

I går kom den første snøen og jeg hadde helt glemt hvor lykkelige, våkne og energiske små treåringer er. I fjor var han 2,5 og var glad for snøen - men skjønte kanskje ikke helt hva det betydde ifh til slalåm, leking i barnehagen, jul og alle disse tingene vi forbinder med snø. Men i år! Herlighet det holdt på å bikke helt for OC da det snødde utenfor vinduet mens vi spiste lunsj. 
At venninnen hans kom på leking var bare toppen av lykke! Han har en fin helg for å si det sånn.. I morgen kommer også en stor helt hjem fra sjøen. Bestefar som har vært ute å jaktet på bjørner og haier kommer hjem fra jobb etter noen måneder borte, og OC gleder seg til å se han igjen. Tror Bestefar også gleder seg, endelig har han fått noen som vil høre om "bjørnejakt" igjen.  


I dag skal vi litt forskjellige veier hele gjengen. C jobber noen timer på formiddagen, jentene leker med venner her og der, mens OC skal i bursdag til venninnen. Selv blir jeg litt som en strikkball mellom alle, men det er bare koselig. 

Håper dere har en fin lørdag ♥

10 kommentarer

Så herlige bilder <3 Her kom det første snøfallet i går, men det forsvant like fort som det kom. Nå har det gått over til regn her jeg bor. Ønsker dere en kjempefin helg!

Pernille: Da sender jeg litt kuldegrader og snø bort til deg :-) Ha en fin søndag <3

Vi har samme gleden og iveren over snøen her i hus :) Det er lite som slår å se barna glede seg over ting <3 Så glad jeg ble når du har kommet litt igang med bloggingen igjen :) Ha en kjempefin helg :)

Anonym: Så koselig å høre <3 Veldig gøy å blogge når jeg får så mange fine kommentarer, tusen takk :-)

Så skjønn OC er! Og takk for tips til vinterdress! Det er jo ein jungel der ute, så kjekt å få råd frå ei som faktisk har testa ut litt forskjellig :)

Ha ei fin helg vidare!

Lydia: Jaa, han er en søtnos! Det er virkelig en jungel ja, og mange dresser er kjempe gode, så det gjelder å finne sin favoritt. MOLO stikker av med førsteplassen, og reima på en god nummer 2. Når det gjelder dresser er jeg ganske nøye, den blir myyye brukt i løpet av en sesong, både i slapsevær og skikkelig kulde. Tusen takk for kommentar, og god søndag <3 <3

Hvor er den søte lua hans fra?

Anonym: Reima :-) Den er fra i fjor, tror jeg.

neimen for noe søt to unker ute å leker i søne er noe av det søteste. jeg har en blogg jeg også men ikker her på blogg.no i worpress gjrene sjekk den ut hvis du vilhttps://vivianfoto.wordpress.com/2016/11/05/neiden/

Anonym: De er veldig søte ja :-) Jeg skal titte innom bloggen din, og tusen takk for at du tittet innom min :-)

Skriv en ny kommentar