hits

Uke 44

Uken som gikk

 Ukens søteste: 

Det må være han lille her. Jeg har en blanding av kjærlighetssorg over hvor stor han har blitt, samtidig som jeg er skikkelig forelsket i han. Han sier så mye morsomt, og er så blid og ærlig. Han vokser i rekordfart, og med jentene så var det alltid en som var mindre så de var større på en måte. Jeg skal være forsiktig så jeg ikke går rett i baret og våkner en dag med en skikkelig drittunge av en lillebror. Ha ha!

Ukens låt: 
Åh, ikke vanskelig. Jarryd James med låta "do you remember" Det kommer faktisk et eget innlegg om han her i morgen tidlig. In love ♥
 
Ukens serie:
Vi har valgt å vente litt med serien som alle snakker om disse dager "Nobel", til den har litt flere episoder ute. Vi liker å se flere av gangen og ikke måte vente fra uke til uke. Derfor har vi sett en annen serie på NRK som heter "Bedrag". Anbefales. Dansk serie (elsker seriene til danskene ) kriminalitet i den danske finansverden. Utrolig spennende, og ganske lærerikt for en frøken som meg uten peiling på finans. Anbefales! 

Ukens nedtur:
Den kjipe betennelsen i hofta som jeg dro på meg etter hytteturen et par uker tilbake. Jeg frøs litt for lenge og vips så hadde det ballet på seg.. Note to self: ikke frys!! Jeg vet det jo så godt, men i kampens hete så tenker jeg alltid at det går bra.. Men det gjør sjeldent det. Det går fint å fryse litt, som når jeg går til barnehagen på morningen - men hvis kulden først setter seg i kroppen, da går det dårlig. 

Ukens beste dag:
Fredag! Helt klart fredag! Det var planleggingsdag i barnehagen og på skolen. Maya hadde besøk av 5 venner, Jenny 3 og OC hadde besøk av venninnen sin. Altså det var KAOS i gangen med alle vinterjakker og sko, men så utrolig koselig med huset fullt av barnehyl og latter. Maya og gjengen spiller høy musikk fra rommet sitt i tillegg så det var ingenting å si på støynivået ;-) De minste og jeg lagde boller, og ut på ettermiddagen kom det et par mammaer av barna, som også er venninner av meg (to fluer i en smekk, så gull!). Finfin fredag med vinterens første snø, og en haug med søte barn. 

Ukens beste kveld: 
Samme fredagen.. Dro til en venninne C og hjalp til med forberedelser til barnebursdag.. Eller det vil si, jeg drakk vin og satt på kjøkkenbenken, og hun bakte kake mens vi skravlet. Sånn er det med busy hverdag, da må man noen ganger være kreativ for å få til venninnekvelder. 

Ukens varmeste:
Denne kloke og varme jenta her. Hun er så tøff, tørr å gå imot strømmen og gjøre det hun syntes er best. En fryd hver eneste dag å være mammaen til denne lille frøkna som begynner å bli stor. 


Ha en kjempe fin søndag ♥
// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

2 kommentarer

Så koselig med et sånt innlegg på søndag. Her blåser det skikkelig snøstorm. Til og med 3-åringen har fått kakao på senga... hi-hi.... Betennelse i hofta er forresten kjipe greier..... Du har vel prøvd det meste? Selv synes jeg det hjelper å holde seg i ro og ha en varmeflaske på i tillegg til betennelsesdempende og smertestillende tabletter. Og gode, varme ulltøfler på beina da 😊 Håper uken som kommer blir en fin en! ❤️

Frk.Trine: Å kakao på sengen, det har aldri mine barn fått, men jeg vet om en som hadde elsket det!! Det skal jeg teste ut :-)

Ja, det er akkurat det jeg gjør når det er som værst, og det lindrer godt. Det er bevegelsene og kulden som gjør det mest vondt, men da gjelder det å unngå det. Tusen takk for at du er så god og legger igjen så mange fine ord. Jeg blir alltid så glad når du har vært innom <3

Skriv en ny kommentar