hits

Årets vinterklær // Jentene

Hei dere ♥

Det varierer hva disse barna mine trenger av klær og utstyr, noen sesonger klarer de seg fint med fjorårets mens andre sesonger må de ha nesten alt nytt. Sånn er det jo når de vokser.. Maya trengte ny varm jakke i år, mens boblebuksen hennes holder fint et sesong til. Valget var ikke vanskelig, hun har hatt vinterjakke fra MOLO de siste to årene, og var kjempe fornøyd så hvorfor gå bort fra det. Vinterjakken fra i fjor kan dere se her. Da var hadde hun en mer slalåmjakke type, mens i år ønsket hun seg en parkass. Det syntes jeg passet bra for da går den over rumpa, og det er så godt på de kaldeste dagene. Annet som var viktig er at den tåler sludd og vått vær, at den er slitesterk så den tåler aking og lekeslåssing på snøhaugene i skolegården. Det kan jo gå hardt for seg.. Og ikke minst at den er varm. Alt dette har vi fått i Molo sin vinterjakke "Peace", fra sam & sofie som jeg samarbeider med. 


Maya elsker den! Og det samme gjør jeg! Sam & Sofie har Norges største utvalg på MOLO, i tillegg til mange mange andre merker. Anbefaler å ta en tur innom hvis det er noe barna mangler. Jeg er stolt og glad for at jeg får samarbeide med denne fine nettbutikken. 


// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

Ha en finfin dag, 
Klem fra meg

5 kommentarer

Så fin jakke, ikke rart at hun er fornøyd med den.😊 Jeg går også for molo i år til gutten min. Men jeg lurer på hvordan de er i str? Jeg syns ofte ytterklær er stort i str. Håper du får en super dag! 😊

Den var fin 😍

Men, jeg tenker alltid så praktisk med vinterklærne til barna..At de skal brukes både i byen,slalombakken og på skolen liksom.Har hun fler vinterjakker?

Veldig fin jakke! Men når jeg gikk inn for å se på prisen- altså 1700 kr for ei jakke til barn som vokser er veldig i overkant spør du meg!! Jeg skjønner at du via samarbeid trolig ikke har betalt dette, men ved å reklamere er det jo for at vi andre skal klikke oss inn og handle- dermed har du et ansvar. Mener du virkelig så dyr vinterjakke til barn på barneskolen er fornuftig og nødvendig?!

Veldig fin jakke. Du nevnte i et innlegg noe om din varme nye jakke? Innlegg? 😊

Skriv en ny kommentar