hits

Dagens lykkemamma // ny vinterjakke

God morgen ♥

Har dere hatt en fin helg? Det har vi! På lørdag var vi først på lunsj hos mamma, spiste kyllingvinger og tegnet, og jeg fant mamma sin gamle sauseskinnsjakke på loftet. Den har fått lov til å bli med meg hjem og jeg gleder meg til å vise dere den! På ettermiddagen hentet vi Lykke på jobb før vi kjørte ut til pappa og Kana i Rygge. Han hadde slått opp telt i stuen til barna, gjett om det var stas! Endelig fikk OC dra på telttur igjen, han har snakket om det siden de fine turene våres i sommer. Vi hadde lutefisklag og koste oss maks. Det er så koselig at pappa er hjemme igjen.

På søndag reiste vi hjem igjen, og brukte resten av dagen inne. Ladet opp til en ny uke, så på filmer og bare surret rundt her hjemme sammen. 

Over til noe helt annet.. Noen uker tilbake så kjøpte jeg meg ny vinterjakke. Solgte mine gamle velfungerende på FINN, og kjøpte meg denne deilige parkasen i dun fra Samsøe Samsøe. Jeg bare ELSKER den. Store hetta, lang bak og så god og varm. Denne kommer jeg til å bo i denne vinteren. Nå er en ny uke i gang. Barna er vekket og vi er klare for å starte! Denne uken skal Christian reise litt, jeg skal fortsette på mine små mål for å skape en god uke for meg selv. Håper dere får en fin uke! Vi ses plutselig :-)

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

10 kommentarer

Så fin! Hva mer heter modellen? Leter etter den på nettet... Og hvordan er den i størrelsen?

Jentemamma: Elsker den :-) Modellen heter Lucca og den er litt stor i str

Såå fin!! Hvor kjøpte du den og hvilken str har du ? Den var perfekt :-)

Mari: Tusen takk, Mari! Jeg elsker den! Jeg kjøpte den på boozt.com, og har str S

utrolig fin jakke!!

miriam: Tusen takk :-)

Hvilke små mål har du for uka? Kanksje muligheter fot et innlegg?:)

Kjempefin jakke!

Irene Amalie: Tusen takk :-) Veldig enkle, men samtidig viktige mål. Det kan bli morgendagnens innlegg ;-) Takk for tips!

Så fin jakke! Hvor er luen fra egentlig?

Anonym: Holzweiler :-)

Skriv en ny kommentar