hits

Tidenes hemmelighet

Hei på dere! 

Jeg rakk ikke min vanlige morgeninnlegg i dag, jeg sov litt lenge nemlig.. Litt for lenge på slumre og vips så var klokken alt for mye! Heldigvis så gikk det greit, ingen sure voksne eller barn, og de kom tidsnok på skolen - ikke værst! OC har vært hjemme i dag, han hadde en legetime midt på dagen så da tok vi likså greit en fridag. Han har vært med meg på trening, vi har sett på film (jeg har sovet i armkroken hans) og vi har støvsuget. Stort med enn det er det ikke tid til før Maya kommer hjem fra skolen. Nå er jentene på trening og vi skal straks dra for å hente pappaen som har vært i København ei litta tur. 

I kveld skal vi break the news for jentene! Årets julegave skal røpes. En hemmelighet vi har holdt på siden februar! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften faktisk. Å my god!! Skal selvfølgelig fortelle dere alt, men først må barna få vite det ;-) 

Dette innlegget skrev jeg noen timer tilbake, men i frykt for at noen av mine lesere forteller det til jentene - de vet ingenting, ikke at de skal bli fortalt det i kveld engang - så venter jeg med publisering til de er trygt hjemme fra trening. Jeg har søte lesere i nærområdet også ;-)

Håper dere har hatt en fin onsdag, selv om det er skikkelig møkkavær. Hvertfall her! Misunner dere som har snøøø!

Klem fra meg <3 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

5 kommentarer

wow, her var du skikkelig fin på håret! fresh!

Katrine: Tuusen takk :-)

Håper du får en fin kveld :-)

Jeg er SÅ glad i overraskelser, både å stelle istand for andre og å få selv. :) Ble nesten litt giret av å lese innlegget, gleder meg til du annonserer hva det er!

Jeg ble skikkelig spent jeg! 😅 Og den genseren var fresh!!

Skriv en ny kommentar