hits

17.11.2016

Er dere klare for å høre årets julegave? Julegaven til jentene som vi har holdt hemmelig siden februar? Vi skal til L O N D O N og se J U S T I N  B I E B E R ! 


Det var så ville tilstander i går kveld, og tårene rant hos flere av oss. For en glede å glede noen så tårene triller! Vi har det hele på film, og som svigerfar så fint sa.. Dette kommer mamma til å vise i bryllupet ditt, Maya ♥ Og han har så rett. Morsomste og herligste øyeblikket da jentene fikk vite hva vi skulle. Spesielt hun eldste som har ønsket seg dette i lang lang tid. 

Det er selvfølgelig ikke bare JB vi gleder oss over, men julestemning i vakre London og Winterwonderland i Hyde park! Vi ga det samme til jul for to år siden, og her kan dere lese om turen våres da. Som jeg gleder meg!

4 kommentarer

Vi var også med barn i London ifjord rett før jul! Fantastisk ❤️

Elsker London! Hvor mange dager skal dere være? Skal dere ikke ha med minsten? Blir han ikke skuffet om han ikke får være med? 😌

Lisa: Hei Lisa :-) Jaaa, London er fantastisk i juletider! Vi blir i 4 dager, og minstemann skal ikke være med. Han skal på miniferie til mommo ;-) Han blir nok ikke skuffet, sånn er livet, han er ikke stor nok enda, he he. Dessuten koser han seg maks hos mommo og syntes kanskje han er den heldigste ;-)

Lykkelitensmamma

Lykkelitensmamma

Så fantastisk morro 😀 får vi se filmen ? 😉 😇

Lykkelitensmamma: Har veldig lyst, men jeg kan ikke det :-) Blir litt for personlig for bloggen :-)

Skriv en ny kommentar