hits

Uke 46

Ukens søteste: Jenny og venninnen hennes som har vært på overnatting i helgen. Så mye fnising, latterkramper og tull. Mye bråk, noen av husets beboere blitt litt sprø til tider, men alt i alt veier det opp fordi de er så sinnsykt morsomme og søte.
Processed with VSCO with a6 preset

Ukens Throwback: 1999 squad (undertegnede i midten)


Ukens mål: Bestått! Jeg skulle både lese og trene denne uken, og begge deler er gjennomført. Jeg har fått til 4 treningsøkter og begynner endelig å like det igjen. I tillegg har jeg lest i gamle psykologibøker og jobber med å få inn gode lesevaner igjen. Jeg ble utrolig motivert etter alle de fine kommentarene jeg fikk på innlegget mitt om selvtillit. Tusen tusen takk ♥ 

Ukens opptur: Endelig begynner lesertallene mine å komme tilbake på plass. Jeg vet jo hva som skal til.. Blogge.. Og når jeg blogger så sporadisk så faller dere av lasset. Denne uken har det vært bra! Tror dere liker disse personlige innleggene mine? Da kommer leserne snikende hvertfall :-)

Ukens tårer: Da vi fortalte Maya og Jenny julegaven deres. Tur til London og konsert med Justin Bieber. Altså, den reaksjonen var helt fantastisk! Jeg har sååå lyst til å legge ut filmen, men det kan jeg ikke gjøre, den er jo ikke om meg og jeg må verne om rettighetene til barna. Det er en balansegang der som er ganske vanskelig for meg som blogger, men jeg kjenner godt på magefølelsen når ting ikke er ok. Som stolt mamma skulle man jo gjerne vist alt, men dette blir for personlig ♥

Ukens apekatt: Du vet når du tusler rundt på trening og lukter svette. Du kommer frem til at det er "kompisen" ved siden av deg som har droppet deodorant, og resten av treningen går ut på å forbanne han som kan gå å være så kjip mot andre? Helt til du kommer ut av treningssenteret og lukten fortsatt forfølger deg.... Crap. Så utrolig flaut. Godt jeg ikke sa noe!

Ukens film: Min svigerpappa minnet meg på "the notebook" forleden, og i går måtte jeg bare se den igjen. Altså, den er så vakker.. Christian er borte noen dager og vanligvis så går det helt fint. Det er bra med dager fra hverandre, men i går savnet jeg han såååå.. Da hjelper det ikke å se den filmen, he he.


Håper dere har hatt en fin søndag? Vi er på dag to med pepperkaker og rundstykker, og i ettermiddag har vi vært på middag! Alle tre barna har sovet litt lite det siste døgnet, så de la seg tidlig for å være klare til en ny uke! Den kommende uken kan nok bli lang, lørdag reiser vi til London :-) Wohoo!!

Ha en fin kveld ♥

Én kommentar

Så koselig uke❄ Jeg har skikkelig førjulsstemning, og syntes det er koselig med romantiske/koselige julefilmer, "Mens du sov", "Bridget Jones", "Love aktually", "Alene hjemme", og for de minste er Reisen til julestjernen helt nydelig ❤ Den som gikk på kino for et par år siden ☄

Skriv en ny kommentar