hits

Pepperkaker til pynt

Hei! 

Hvordan har dagen deres vært? Jeg har hatt litt mer å gjøre enn jeg pleier på dagtid, med ørelege, trening, osteopat og turning på ettermiddagen. Ikke så voldsomt mye sånn sammenlignet med andre, men dagene mine pleier å være veldig rolige og det er jo for en grunn. Jeg tar det igjen i kveld :-) Skikkelig fornøyd over at jeg ikke lurte meg unna trening da. Når jeg har flere avtaler ila dagen pleier jeg lett å skulke unna, tenke at det blir stress, men det er pri 1 om dagen. Jeg kan ikke la meg selv gå i samme fella og få mer vondt enn nødvendig. Det er så viktig med en sterk kropp altså!

I helgen bakte vi både pepperkaker og rundtstykker til den store gullmedalje! Jeg tok litt bilder av de søteste pepperkaketrærne og snøkrystallene som jeg må vi dere. Det ble så koselig som pynt på bordet. Litt førjulspynt i det skjulte! 

Både formene til pepperkaketrærne og snøkrystallene kjøpte jeg på "Åhlens" i fjor jul. Tror alle butikkene er lagt ned her i Norge, men mener de har nettbutikk? Disse formene er supersøte hvertfall! Jeg strødde litt melis over og vipps kom julestemningen!

Ha en fin kveld da dere ♥ I kveld skal jeg virkelig legge meg tidlig.. No Kardashians eller noe annet surr, men rett i seng når klokken blir 22. Wish me luck.. 

// Husk at jeg har både snapchat (marlennordby) facebook og instagram, titt gjerne innom der også ❤︎

7 kommentarer

Hei. Kan du si noe om hvilke bilseter dere bruker?

Carina

Holder motivasjons foredrag her http://www.ticketmaster.no/event/en-positiv-hverdag-billetter/518617

Hei! Hvor ser du Keeping up with the Kardashians?❤️

Heihei! Siste butikk blir lagt ned nå til jul. De er på Grensen. De har nettbutikk...men sender dess ikke ut av Sverige 🙁 Hilsen gammel Åhlenser 😊

Den på Grensen er lagt ned, men er en igjen på House of Oslo :)

Hei

Hva studerer du? Er det psykologi? Kan du fortelle litt om studiet?

Så fiiiine pepperkakeformer :) veldig koselig å pynte med pepperkaker og så lukter det pepperkake i huset :)

Skriv en ny kommentar