hits

Verdens beste kake

Hei kjære dere! 

Nå er det lenge siden sist! Alt er fint med oss, og vi koser oss veldig med desember. I dag skal vi på avslutning til 1 klasse, og jeg gleder meg skikkelig til å høre de små barna synge! 6 åringer synger på en helt spesiell, energisk og engasjert måte. Elsker det! 
I den anledning har jeg bakt favorittkaken. Nemlig Trines matblogg sin deilige brownie med oreokrem. Den slår ALDRI feil.. Bare google den så kommer dere rett inn til oppskrift. 

For ordens skyld. Party picksene på kakene er sponset :-)

Jeg pyntet veldig enkelt browniene med søte julepicks fra festkompaniet. Det er der jeg alltid handler bursdagsting fra, og nå i desember har jeg vært så heldig å få til et lite samarbeid. De har så mye fint til dekorering av julebord og kaker! 

Det er ikke så mye som skal til for at det blir litt ekstra fint, og der er festkompaniet helt rå.. 
Jeg har lagt ut en liten giveaway på instagram i dag. Dere kan vinne gavekort på 300,- ved å like festkompaniet. Jeg trekker en vinner i morgen kveld :-) 

Håper alt er fint med dere <3 Det går litt i ett om dagen, samtidig er jeg ved et veiskille. Mye tanker om fremtiden. Derfor er jeg så fraværende, det er liksom ikke alt som kan deles. Men det vet jeg dere forstår gjennom så mange år sammen. 

Klem fra meg <3 
 

7 kommentarer

Super stas å vinne!!! Min mann ble 40 i går, så da vet jeg hva gavekortet skal brukes til 🎈

Hei :) håper du finner ut av veiskillet ditt :) Savner deg og bloggingen din, men jeg vet du kommer tilbake når du er klar for det.

Ville bare at du skulle vite at jeg savner å lese innleggene her, spesielt de tidlig morgen innleggene :)

Ønsker deg og dine en god helg!

Har du startet opp med skole? Jeg skal begynne på helsefagutdanning på nyåret. Gleder meg til å sette igang. Så skal jeg først ta fagbrevet i det. Får se etterpå om jeg evt har lyst å gå videre på sykepleien eller noe annet.

God juleferie:-)

Hei. Jeg så på snap at du var på jentekveld i helgen. Hu ene vennen din hadde så fin skjorte/bluse på seg. Stripet med noe blomster på. Vet u hvor den er fra? :)

Savner deg jeg 💛

Skriv en ny kommentar