hits

Ved veis ende


Dette innlegget har tatt meg to uker å skrive.. Jeg har kjent det på kroppen lenge, men nå er avgjørelsen tatt. Dere har nok merket en annerledes blogger det siste året dere også.. Jeg slutter å blogge. Jeg er ferdig som "lykkemamma". Og det er så rart, så veldig rart.

Det er flere grunner til at jeg slutter. 

For det første er det ikke lenger forenelig med hensyn til barna mine. Jeg kan ikke blogge om de, jeg vil ikke blogge om de. Selv mener jeg å ha holdt en fin balanse mellom personlig og privat hva gjelder barna, men den balansen eksisterer ikke lenger. Nå er det på nett, eller ikke på nett som gjelder. De har blitt såpass store og skal selv bestemme dette. Akkurat nå er de for små til å forstå alvoret i den avgjørelsen. Spør jeg min datter på 8 år om det er greit at jeg blogger om henne - selvfølgelig sier hun ja. Hun vet ikke omfanget. Og det er min oppgave å verne om henne til hun blir stor nok til å bestemme selv. 

Tidligere har det føltes annerledes. Hvis jeg har skrevet om leggerutiner, mat eller klesvalg til min 6 måneders gamle baby så har det vært mer anonymt på en måte. Litt ufarlig, en baby i mengden. Jeg vet at mange har satt pris på mine tips og råd opp igjennom, og derfor har det føltes bra. Det føles fortsatt bra å gi råd, men ikke på bekostning av barna. 

En annen grunn er mitt fokus. Jeg ønsker å lære, jeg ønsker å studere og denne muligheten har jeg fått. Den skal jeg bruke all min tid på. Bloggen tar mye tid, det har den alltid gjort, spesielt de siste 3 årene, og det har vært bra og gøy for meg å ha en så levende hobby/jobb, men nå er fokuset et annet sted. Det vil jeg gå inn i 100%, og da vil bloggen komme langt bak og en dårlig samvittighet for manglende oppdateringer vil ligge å kverne. Jeg hater den følelsen, og mine lojale lesere etter mange år fortjener ikke det. 

Jeg har vært en mammablogger, familieblogger og en livsstilsblogger i mange år, det har vært så gøy og jeg har fått fantastisk mange spennende muligheter. Det har vært en kanal utad, i en periode i livet der jeg har vært nokså hjemmekjær med småbarn og alt som har fulgt med. Det har vært perfekt for meg fordi jeg elsker å prate, dele, gruble og analysere. Jeg har kommunisert med dere i flere år, og jeg kjenner mine faste kjære, selv om vi aldri har møttes. Dere skylder jeg en stor TAKK! Takk for at dere alltid har stukket innom, lest mine ord i gode og dårlige perioder. Gitt meg tilbakemeldinger som har løftet meg opp i en tøff periode, og delt gode stunder med meg. Det har vært en stor del av livet mitt, og det er jeg stolt av! 

Nå er denne epoken over. Epoken som "Lykkemamma" er forbi. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Fremtiden er spennende. At jeg ikke skal blogge er både trist og rart. Hvem vet, kanskje jeg ikke klarer å holde meg unna og at jeg finner tilbake om en stund, men aldri som "Lykkemamma". Det håper jeg, og tror dere forstår. 

Dere kan treffe meg på instagram og snapchat. Jeg går ikke helt under jorden :) Takk for alt, fine flotte lesere, dere har varmet hjertet mitt mang en gang ♥ 

Until next time... ♥ Ta vare på hverandre, elsk livet, vær ydmyk og våken, vær god, raus og snill. 

Og helt til sist. Ha en nydelig jul ♥ Klem fra meg 

48 kommentarer

Det blir trist å ikke følge deg mer her, men skjønner det veldig godt! Ønsker deg masse lykke til med alt i livet, du fortjener kun det beste <3 God jul til deg og dine!

Så utrolig trist!

Jeg kommer til å savne bloggen din!

Jeg har lest bloggen din fast i 3 år nå, helt siden første babyen min, og jeg har elsket alle tips og triks og alt du har kommet med! Det har vært til stoe hjelp og inspirasjon! Jeg ofte tatt meg i å tenke "det hadde lykkemamma gjort" og jeg lever enda på det ene du engang skrev "så lenge de våkner glade og legger seg glade" eller noe sånt,det tenker jeg på hver dag! Så tusen takk for alt du har delt, du er fantastisk!

Masse lykke til videre ❤ håper du engang plutselig kommer tilbake❤

God jul og godt nyttår til deg og din fine familie❤

Så trist! Kommer til å savne bloggen din.

Lykke til videre :)

Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år. :)

Ønsker deg en god jul med dine. Og lykke til videre på ferden,hvor den enn bringer deg.

Har fulgt deg fra størstejenta kom til verden og kan med hånden på hjertet si at dette blir trist! Takk for mange fine år og jeg ønsker deg lykke til med studier og veien videre :)

Dette var trist lesing ! :-(

Du har lenge vært min favoritt blogger, mye pga at jeg føler jeg følger "nabojenta"..

Takk for alt du har delt, og takk for alle innlegg :-)

Masse lykke til videre med studie ! Det nailer du lett;-)

Stor klem fra Sørlandet 🌺

Åå, nå ble jeg lei meg, samtidig som jeg forstår deg også. Det blir trist å ikke kunne lese innlegg her inne lenger, men koselig at du fortsatt er å finne på snap. Der synes jeg det er litt kleint å kommentere/snappe tilbake, men jeg følger deg ❤️ Insta? Vet du, jeg er sikkert den eneste i verden som ikke har noen konto der. Trives bra med det altså.... Hi-hi... 😂 Lykke til med studier og alt som kommer. Kos deg masse og ta vare på deg selv ❤️ Ikke minst; Gooood jul 🎅🏻🎄 Klem fra meg 💫

Så bra at du kaster deg ut i noe nytt! Det blir bra uansett, utvikling er bra. Selv om jeg kommer til å savne tyvtittingen inn i livet ditt.

Jeg skrev en kommentar for en stund tilbake om at jeg er ufør og skulle flytte til ny by og ønsket tips om hvordan jeg kunne forholde meg til nye mennesker hele tiden, nå spørsmål nr to alltid er "hva jobber du med". Jeg lovte å fortelle hvordan det gikk :). Jeg har vært ærlig med alle, uten å dele mer informasjon enn hva jeg er komfortabel med. Dvs at jeg svarer at jeg ikke jobber pga helsa, men jeg utdyper ikke hva mine utfordringer er. De aller fleste er hyggelige og prater videre om andre ting. Noen vil gjerne vite mer. Og noen mister interessen for å bli kjent med meg. Som forventet. Jeg synes fortsatt det er ekkelt og gruer for det hver gang. Men det handler om meg, at jeg er misfornøyd med å være ufør. Og det er jo egentlig en positiv ting, jeg håper jo at det ikke er permanent.

Jeg ønsker deg all mulig lykke til framover også håper jeg at jeg kommer etter ut i arbeidslivet.

Nå har jeg forsøkt å knotet ned noen kloke ord, men jeg skriver litt, og visker det ut igjen. Det er visst ikke så lett å beskrive eller få det i skrift, det jeg vil uttrykke. Først og fremst; takk for alt du har lært meg. Du er en klok og varm mor, kjæreste og venninne. Jeg elsker å utvikle meg selv på de områdene, og alt du har skrevet er så ekte. Det er spesielt ett tema som har festet seg, og det er investeringen dere gjør, og bevisstheten rundt søskenforholdet til barna. Åh, det var et så klokt og gjennomtenkt innlegg, på noe jeg aldri har vært bevisst på selv (storebror har vært enebarn i 7 år, frem til nå). Jeg merker at jeg har vanskelig for å runde av, fordi det er så mye jeg vil si deg! Jeg snublet tilfeldig over bloggen din da du gikk gravid med OC, og har fulgt deg siden. Det blir trist å ikke lese mer av innleggene dine, men igjen; grunnen til at du legger bloggen på hylla er så klok! Ønsker deg lykke til med studier, en ny hverdag og forhåpentligvis starten på en karriere. Jeg følger deg fortsatt både på snap og insta - og det gledes! God jol til deg, og alle dine. Gode klemmer

Skjønner deg godt mht til du skriver om barna. Er veldig vanskelig det der! Lykke lykke til videre <3 Og god jul!

Det var trist å høre, men veldig forståelsesfullt. Det har vært fint å følge deg og bloggen din. Ønsker deg masse lykke til med studering, dette fikser du - jeg heier på deg!! De beste ønsker til deg :-) Mange juleklemmer fra meg <3

Så utrolig trist at du ikke skal blogge mer.

Har fulgt deg siden du startet å blogge, så kommer virkelig til å savne bloggingen din! En bra og annerledes blogg å lese som har skilt seg ut i mengden og fanget oppmerksomheten min med dine reflekterte innlegg og mange god tips og råd.

Lykke til videre i livet, ønsker deg alt godt :) Er glad jeg fortsatt kan følge deg på snap og instagram :)

Ønsker deg og dine en god jul og et godt nyttår!

Åhh det var skikkelig stusselig ❤ Men alt til sin tid her i verden, sånn er det, og en veldig klok begrunnelse. Jeg har lest bloggen din siden jentene var ganske små, og kommer til å savne det. Dette er den koseligste bloggen i verden, så jordnær og ekte ❤ Lykke til med studier 📚🖊

Å, så vemodig men også så forståelig :) har fulgt deg i mange år og elsket din jordnære og ekte måte og formidle på. I mine øyne var du alene som blogger om dette. <3. Lykke til videre! :)

Det var trist å lese at du slutter med bloggen, men jeg skjønner deg godt.

Jeg kommer til å savne bloggen din, jeg har fulgt den gjevnt siden starten (tror jeg). Vi har begge tre barn, ca lik alder, og det har vært lærerikt og inspirerende å følge deg.

Lykke til videre!

Det var trist :(

Men vi forstår :)

Lykke til videre Marlen.

Feliz Navidad!!!!! 🎄

Selv om det alltid er litt trist når en blogger gir seg, blir jeg litt glad av at du tar kloke avgjørelser:-) hadde aldri vært komfortabel med å blogge barna mine selv, og er glad for at du gir barna dine en stemme!

Følger deg på snap:-) lykke til med studiene!! Det blir spennende:-)

Stor klem:-)

Trist 😥 Lykke til med studiene og god jul 🎓🎅

Takk for mange fine, interessante, morsomme og tankevekkende innlegg! Du er en inspirasjonskilde. Det har vært fint å titte innom bloggen din titt og ofte! Du virker som en flott person, både gjennom det vi har lært kjenne deg på bloggen, og da vi samarbeidet litt via min forrige jobb for noen år siden.

Lykke til, videre! Vil definitivt følge deg videre på snap og instagram!

Det var trist, jeg har kost meg med de hverdagslige, ekte og ærlige innleggene dine! Men som den dama du er avslutter du med stil! :) Det er et klokt valg, og viser igjen hvor god mamma du er! Syns det er flott at du setter lys på barns personvern og privatliv. Ønsker deg masse lykke til videre, jeg følger deg videre på snap og insta. Takk for alle gode råd, refleksjoner, og for at du har fått meg til å føle meg mindre alene i situasjonen som kronisk syk. Håper du tar til deg alle gode kommentarer her, det viser hvor stor glede meg og mange andre har hatt av bloggen din :)

God jul til deg og dine💕

Så trist!

Tusen takk for alt du har delt ❤️

Trist å lese, men samtidig veldig forståelig..

Jeg har lest bloggen din i mange år,

og synes du skriver kjempebra!

Det har vært moro å følge deg og dine!

God jul og godt nytt år! 😘

Og ikke minst;

lykke til videre med alt det fine du driver med! 😍

Ååå! Du slutter?!?! Trist for oss, men masse lykke til videre med studier eller hva du finner på😄

Bloggen din er alltid så koselig å lese, føler det er så varmt og hjemme hos dere,selv om det alltid ikke er helt perfekt (som det ofte framstilles i andre blogger)

God jul og godt nyttår 🎄🎄🎄

Så klokt skrevet! Forstår deg veldig godt, selv om jeg vil savne å lese om hverdagen deres! Takk for mange fine leseopplevelser igjennom mange år :-)

Å, no blei eg litt trist altså! Har alltid likt bloggen din og deg så utrulig godt. Men forstår deg veldig godt. Når barna blir eldre så er det ikkje ei "fin" grense der lenger, slik om når dei er små. Det er jo nettopp litt av grunnen til at eg liker deg så godt. Du er så reflektert og flink med barna dine! Eg har fått mange gode tips og blar meg ofte tilbake i arkivet ditt for å sjå kva barneutstyr og liknande du anbefaler.

Ønsker deg mykje lukke til vidare og ikkje minst med studier!

God klem frå ein fast lesar (som blir veldig glad dersom du bestemmer deg for å begynne å blogge igjen ein gong altså) <3

Dette var dagens tristeste nyhet! Jeg har fulgt deg i flere år nå, og du har hatt en egen evne til å lyse opp hverdagen min med dine kloke, morsomme og spennende innlegg. Tusen, tusen takk for det! :) Første gang jeg kom over bloggen din var i forbindelse med at jeg søkte opp informasjon om ekstrem svangerskapskvalme (har selv vært gjennom tre runder av det helvetet). Aldri hadde jeg forestilt meg at et så uhyggelig søk skulle føre til så mange herlige stunder med god lesning! ;-) Jeg vil savne innleggene dine, men fortsetter å følge deg på instagram og snapchat og håper at det vil døyve de verste abstinensene. :) Masse lykke til med alt det spennende som venter deg, Marlen, og god jul til deg og dine kjære! God klem fra en trofast leser <3

Føles nesten som å miste en god venninne, du og de fine innleggene dine vil bli savnet! ❤

Ønsker deg lykke til videre og alt god for fremtiden.

God klem ❤

Tuusen takk for alle årene jeg fikk følge deg ❤️ Kommer til å savne innleggene dine, virkelig!!! Men forstår avgjørelsen din godt og ønsker deg masse lykke til videre med studier, familieliv og alt 😊❤️

Å nei, det var veldig trist!!! Kommer til å savne deg Lykkemamma!

Ønsker deg alt godt og masse lykke til med studier!

God jul:)

Så trist! Har klikket meg inn på bloggen din daglig i flere år, du vil bli savnet! Lykke til :)

Nei, så trist dette var...! 😔 Men samtidig forståelig. Lykke til med studier og fremtiden!

Masse god jul til deg og dine❤️

Kjempetrist :-(

Takk for mange fine innlegg igjennom mange mange år...

God jul :-)

Tusen takk for at du har vært og er du! Takk for at du har snakket om tabu-temaer. Takk format du har stått for den du er og det du tror på. Du er fantastisk og jeg tror alle som har besøkt bloggen din har lært noe fra deg! Lykke til videre. Jeg heier på deg ❤️

Dette er første gang jeg kommenterer, og blir vel siste gang også, i og med at du slutter å blogge. Dette synes jeg var trist, har kost meg med å lese innleggene dine, du framstår så ekte og god. Ønsker deg masse lykke til!! God Jul :)

Så trist å lese, har savna innleggene dine den siste tiden!! Men forstår deg veldig godt, og ønsker deg alt det beste❤️ Masse lykke til med studier og alt annet!! Følger deg på snap, så skulle det komme en dag i fremtiden der du finner ut at du skal starte en ny blogg så skriver jeg på allerede nå som fast leser av den😘 du vil bli savnet!!!

Så trist, men også forståelig... Kommer til å savne morgeninnleggene til "lykkemutters"... Det var alltid så koselig å starte dagen med noen ord fra deg. Masse lykke til med alt fremover <3 Og riktig god jul!

Tusen takk for alle de fine innleggene du har skrevet og de fine bildene du har delt . Ønsker deg masse lykke til med det du skal . Vit det at din blogg har gitt mange gode leser øyeblikk for meg og har alltid satt pris på hvordan du har fremstilt livet ditt . Det er ekte og fint og lese om deg og din familie . Ønsker deg en riktig god jul og godt nytt år . Lykke til i fremtiden :)

Mvh Nina :)

Så trist, men sjønner deg godt! Komme til å savne bloggen din ! Lykke til videre :-)

simona humberset

simona humberset

Ønsker deg lykke til på veien videre! Har fulgt deg i mange år å hatt stor glede av det. Jeg er sikker på at studier vil gå bra :) God jul og godt nytt år! :)

Så trist, men jeg skjønner deg veldig godt (og hadde det litt på følelsen). Jeg har alltid respektert deg for de kloke meningene dine om barn og livet generelt, og jeg respekterer deg bare enda mer nå.

Når det er sagt, så kommer jeg til å savne innleggene dine (særlig morgeninnleggene). Jeg håper ikke du forsvinner fra Snap/Insta med det første.

Lykke til med studier - håper kroppen spiller på lag og at det blir som du ønsker!

Klem fra en fast følger gjennom mange år

Vil bare ønske deg lykke til videre med det du nå ønsker å bruke tiden din på. Samtidig vil jeg takke for en nydelig blogg ; virkelighetsnær og ekte.

Det har alltid vært så hyggelig å lese dine oppdateringer - men skjønner dilemmaet ditt. Håper du etter hvert finner motivasjon ( og energi...og tid...og lyst ) til å komme tilbake til bloggverdenen. Jeg kommer nok helt sikkert til å følge like engasjert med da... Om ikke - så nyt livet med den fine familien din! :-) RIKTIG GOD JUL :-)

Hva skjer med at ganske mange bloggere bare slutter å blogge akkurat i dag? :P Dette er nok den tiende bloggen jeg har sett at skal slutte nå. Men ok. Lykke til videre :)

Jeg har fulgt bloggen din i årevis, men tror ikke jeg har kommentert så mye. Må bare takke for alle de fine innleggene du har skrevet til oss, og jeg har kost meg sånn. Det er mange innlegg jeg fortsatt husker, men særlig det med å være en "ja-mamma" bet jeg meg merke i, og prøver å huske på i hverdagen.

Tusen takk og lykke til med studier.

Jeg har fulgt bloggen din lenge, så dette var trist. Kommer til å savne tips, råd og koselige blogginnlegg. Masse lykke til videre med studier og din herlige familie!

Det var utrolig trist, du har vært min favoritt pga at alt du skriver er så hverdagslig og gjenkjennelig. Takk for alt du har delt, og at du har vist at det er mulig å holde hodet over vann når man får barn tidlig og i vanskelige stunder. Håper dere får en riktig god jul! Tusen takk :)

Hadde ikke trodd at jeg skulle gå inn i jula med en følelse av kjærlighetssorg, men det fikk jeg av dette innlegget. Har digga bloggen din i så mange år, og sjekket daglig for oppdateringer!! Har to jenter med to års mellomrom, og på grunn av måten dubhar skrevet om barna dine kunne vi tenke oss å prøve få nummer tre slik at det blir like mange års aldersforskjell som på deres barn fordi det virker både harmonisk og stressfullt. Likevel må jeg si at jeg har stor forståelse for hvorfor du gjør som du gjør, og jeg ønsker deg all mulig lykke på veien videre <3 skal i hvert fall følge med på snap og insta! Ønsker deg og dine en god jul <3 :)

kor eg savna bloggen din! <3 håpe alt e godt med deg og dine. klem

Skriv en ny kommentar